R7 7800x3D - 4070 Super sistem alınır mı?


Güncelleme geldi DLSS ve FSR2 görmedin galiba şu anda oynuyorum DLSS quality ile gayet görüntüde bozulma olmadan oynuyorum RTX3070.

Gainward rtx super uzak durun çok iyi fiyat değilse 80 derece görüyor
 
işte aradığım adam
işte benimle aynı kafada olan birisi

76-77 biraz fazla değilmi? yani incelemelerde normal olabilir ama bir ekran kartı 8 saat boyunca 70+ derecede olursa sıkıntı çıkmazmı (bir bilgim yok mantıken söylüyorum)
ne biliyim ömrü kısalır lehim fln bişey atar

gerçekten çok güzel bir sistem
yükseltmelerle birlikte 73k gibi bir fiyata geliyor
anakartta 2 adet m2 slotu var
psu ilerleyen zamanlarda değil hemen değiştirilmeli bence
sistem gerçekten güzel ama +9k sanırım biraz düşünmem gerekicek

inanılmaz 60 derecede çalışıyor
 
Son düzenleme:
76-77 biraz fazla değilmi? yani incelemelerde normal olabilir ama bir ekran kartı 8 saat boyunca 70+ derecede olursa sıkıntı çıkmazmı
Sıkıntı çıkmaz ama kimse 75 derece üstünü hoş da karşılamaz, o yüzden inno3d seçtiriyorum işte max 67-70 oluyor
 
Şu şekilde bu sıcaklık değerleri yük altında günde 8 saat yükte çalışmaz. Burada %99 kullanımdaki değerleri sen yükte değilken %30 bile görmezsin. Haliyle sıcaklık değerleri düşer zaten anladığım kadarıyla bütçe 63K civarı 700 TL verip INNO3D al kafan rahat etsin sıcaklık sorunun olmaz.

Bence buradaki sistemler baktığımda en sana makulu shark 7A özelleştirme gibi geldi. Burada 3 seçenek vereyim ilki resimdeki 57k cebinde de paran kalır.

İkincisi diyorsan sıvı soğutma alayım. Hem şık dursun hem işimi görsün. Aynı sisteme pearlees assasin yerine seçeneklerden kaliteli sıvı soğutma tak. Bu daha çok görsel bir de INNO3D X3 yapabilir 3-5 derece fark eder ama bence gereksiz olur.

3. olarak bence bütçen olduğu için yapman gereken Palit RTX4070 Ti Super jet stream kullanman ısınma değerleri olarak da güzel bir kart. Fark çok az bir fark değil performansta belki 100'den 120 fark etmeyebilir o kadar ama bu uzun ömürlü bir sistem yeni oyunlar geldiğinde 60'dan 80'e çıkarsa farkı anlarsın bütçeni aşıyor biraz 65k oluyor karar senin.

SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sunrıse-4070Ti Super powered by Galax temasıyla hazırlanmış hazır oyuncu bilgisayarıdır. Galax RTX 4070 Ti Super ekran kartı ile oluşturulmuştur.



www.gaming.gen.tr
3. seçenekte buradaki gibi yine 4070 Ti Super'in olur fakat 9K yerine 2K fark verirsin.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-08-20_004321373.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
öncelikle incelemen çok güzel teşekkür ederim
shark 7a'yı bu şekilde özelleştirdim
powersupply bence en az 800w 80+ gold olmalı onu aldıktan sonra değiştirsem iyi olur
inno3d gerçekten güzel gözüküyor umarım daha sonradan sıkıntı çıkarmaz
ram hakkında hiçbir bilgim yok cl30 yazıyodu bastım
şuanki fiyat 56k
biraz daha inno3d araştırması yaptıktan sonra sanırım bunu alıcam
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (25222).png
    62,2 KB · Görüntüleme: 34

PSU konusunda önerdiğiniz bir PSU var mı mesela değiştirmenin önerdiği bir PSU mu yoksa farklı bir PSU'u.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…