R7 7800x3D - 4070 Super sistem alınır mı?

RDR2'de DLSS yok kim neresinden uydurup çekmiş bu videoyu bilmiyorum. DLSS 2.0 çöpü var katarakt olursun açtığın an.

2 fanlılarda Palit en kötü olsa da kabul edilebilir sıcaklıklarda çalışıyor 76-77 derece falan. INNO3D Twin 67-70 falan oluyor Max. O yüzden 2 fanlı da iyidir.

Güncelleme geldi DLSS ve FSR2 görmedin galiba şu anda oynuyorum DLSS quality ile gayet görüntüde bozulma olmadan oynuyorum RTX3070.

Gainward rtx super uzak durun çok iyi fiyat değilse 80 derece görüyor

Bende aynı şekilde araştırıyorum. Aynı bütçede bana kalırsa 4070 Ti Super'den 7800x3D olmasını tercih ediyorum ve ekstra yan ürünler önem veriyorum çünkü 55k PC alınca artık anakart RAM vesaire uygun marka olmamalı. 4070 Super uzun süre götürebilecek bir kart ve ileride ekran kartı değişmek istediğimde 7800xd yüksek kartları da besler. Araştırdığımda şu şekilde bir sistem ayarladım www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ ekran kartını Palit'ten 700 farkla INNO3D yaparsan sıcaklık konusunda daha iyi sonuç veriyor. Isınma problemi ikisinde de yaşamazsın bellek olarak şu anda bütçemi aştığı için 16 GB yaptım fakat bütçen varsa 32 yapmalısın kesinlikle ben ileride yapacağım anakart olarak yüksek bir ürün tercih ettim özellikle 4 RAM slotuda var ileriye dönük olması için. Depolama Kingston yeterli olur fakat eğer 400TL bütçen varsa Samsung 990 Pro'dan şaşma Samsung sonuçta. Kasa güç kaynağı olarak kesinlikle XPG k mesh seç çünkü fiyatda az farkla Gold sertifikalı oluyor fakat üste 240mm sıvı soğutma takabilirsin ben soğutucu olarak resimdekini seçtim çoğu sıvı soğutmadan iyi sonuç veren bir soğutucu. Yükte 60-70 derece takılır. Marka olarak Lexar ve Twin daha çok F/P ürünler 50k da yeri yok onlara bakmamanı öneririm yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

Katılıyorum video istemişsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ultra 2 k da 80 FPS DLSS quality 100 FPS 62 derece ve RDR2 de işlemcini de etkisi oluyor daha fazla FPS alırsın sen adam 7500F kullanıyor 7800x3D ile DLSS kapalı 100 FPS alıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

işte aradığım adam
işte benimle aynı kafada olan birisi

RDR2'de dlss yok kim neresinden uydurup çekmiş bu videoyu bilmiyorum. DLSS 2.0 çöpü var katarakt olursun açtığın an.

2 fanlılarda palit en kötü olsa da kabul edilebilir sıcaklıklarda çalışıyor 76-77 derece falan. Inno3D Twin 67-70 falan oluyor max. O yüzden 2 fanlı da iyidir
76-77 biraz fazla değilmi? yani incelemelerde normal olabilir ama bir ekran kartı 8 saat boyunca 70+ derecede olursa sıkıntı çıkmazmı (bir bilgim yok mantıken söylüyorum)
ne biliyim ömrü kısalır lehim fln bişey atar

Burada Sinerji'de attığınız ekran kartı 4070 Super'ler arasından en kötü soğutmaya sahip ekran kartlarından biri bilginiz olsun araştırdığınız kasa bandında ne olursa olsun 4070 Ti Super kullanmanız önerimdir.

Buradaki kasada sistemde örneğin SSD KC3000 yaparsanız ve

Soğutucuyuda bunu alırsanız rahatça performans + stabil bir sıcaklık alabilirsiniz.

Tabi ilerleyen zamanlardan PSU değiştirebilirsiniz.
gerçekten çok güzel bir sistem
yükseltmelerle birlikte 73k gibi bir fiyata geliyor
anakartta 2 adet m2 slotu var
psu ilerleyen zamanlarda değil hemen değiştirilmeli bence
sistem gerçekten güzel ama +9k sanırım biraz düşünmem gerekicek

Bende aynı şekilde araştırıyorum. Aynı bütçede bana kalırsa 4070 Ti Super'den 7800x3D olmasını tercih ediyorum ve ekstra yan ürünler önem veriyorum çünkü 55k PC alınca artık anakart RAM vesaire uygun marka olmamalı. 4070 Super uzun süre götürebilecek bir kart ve ileride ekran kartı değişmek istediğimde 7800xd yüksek kartları da besler. Araştırdığımda şu şekilde bir sistem ayarladım www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ ekran kartını Palit'ten 700 farkla INNO3D yaparsan sıcaklık konusunda daha iyi sonuç veriyor. Isınma problemi ikisinde de yaşamazsın bellek olarak şu anda bütçemi aştığı için 16 GB yaptım fakat bütçen varsa 32 yapmalısın kesinlikle ben ileride yapacağım anakart olarak yüksek bir ürün tercih ettim özellikle 4 RAM slotuda var ileriye dönük olması için. Depolama Kingston yeterli olur fakat eğer 400TL bütçen varsa Samsung 990 Pro'dan şaşma Samsung sonuçta. Kasa güç kaynağı olarak kesinlikle XPG k mesh seç çünkü fiyatda az farkla Gold sertifikalı oluyor fakat üste 240mm sıvı soğutma takabilirsin ben soğutucu olarak resimdekini seçtim çoğu sıvı soğutmadan iyi sonuç veren bir soğutucu. Yükte 60-70 derece takılır. Marka olarak Lexar ve Twin daha çok F/P ürünler 50k da yeri yok onlara bakmamanı öneririm yanlışım varsa düzeltebilirsiniz

Katılıyorum video istemişsin
Ultra 2 k da 80 FPS DLSS quality 100 FPS 62 derece ve RDR2 de işlemcini de etkisi oluyor daha fazla FPS alırsın sen adam 7500F kullanıyor 7800x3D ile DLSS kapalı 100 FPS alıyor

inanılmaz 60 derecede çalışıyor

Son düzenleme:
Şu şekilde bu sıcaklık değerleri yük altında günde 8 saat yükte çalışmaz. Burada %99 kullanımdaki değerleri sen yükte değilken %30 bile görmezsin. Haliyle sıcaklık değerleri düşer zaten anladığım kadarıyla bütçe 63K civarı 700 TL verip INNO3D al kafan rahat etsin sıcaklık sorunun olmaz.

Bence buradaki sistemler baktığımda en sana makulu shark 7A özelleştirme gibi geldi. Burada 3 seçenek vereyim ilki resimdeki 57k cebinde de paran kalır.

İkincisi diyorsan sıvı soğutma alayım. Hem şık dursun hem işimi görsün. Aynı sisteme pearlees assasin yerine seçeneklerden kaliteli sıvı soğutma tak. Bu daha çok görsel bir de INNO3D X3 yapabilir 3-5 derece fark eder ama bence gereksiz olur.

3. olarak bence bütçen olduğu için yapman gereken Palit RTX4070 Ti Super jet stream kullanman ısınma değerleri olarak da güzel bir kart. Fark çok az bir fark değil performansta belki 100'den 120 fark etmeyebilir o kadar ama bu uzun ömürlü bir sistem yeni oyunlar geldiğinde 60'dan 80'e çıkarsa farkı anlarsın bütçeni aşıyor biraz 65k oluyor karar senin.

SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sunrıse-4070Ti Super powered by Galax temasıyla hazırlanmış hazır oyuncu bilgisayarıdır. Galax RTX 4070 Ti Super ekran kartı ile oluşturulmuştur.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr
3. seçenekte buradaki gibi yine 4070 Ti Super'in olur fakat 9K yerine 2K fark verirsin.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-20_004321373.png
    resim_2024-08-20_004321373.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Şu şekilde bu sıcaklık değerleri yük altında günde 8 saat yükte çalışmaz. Burada %99 kullanımdaki değerleri sen yükte değilken %30 bile görmezsin. Haliyle sıcaklık değerleri düşer zaten anladığım kadarıyla bütçe 63K civarı 700 TL verip INNO3D al kafan rahat etsin sıcaklık sorunun olmaz.

Bence buradaki sistemler baktığımda en sana makulu shark 7A özelleştirme gibi geldi. Burada 3 seçenek vereyim ilki resimdeki 57k cebinde de paran kalır.

İkincisi diyorsan sıvı soğutma alayım. Hem şık dursun hem işimi görsün. Aynı sisteme pearlees assasin yerine seçeneklerden kaliteli sıvı soğutma tak. Bu daha çok görsel bir de INNO3D X3 yapabilir 3-5 derece fark eder ama bence gereksiz olur.

3. olarak bence bütçen olduğu için yapman gereken Palit RTX4070 Ti Super jet stream kullanman ısınma değerleri olarak da güzel bir kart. Fark çok az bir fark değil performansta belki 100'den 120 fark etmeyebilir o kadar ama bu uzun ömürlü bir sistem yeni oyunlar geldiğinde 60'dan 80'e çıkarsa farkı anlarsın bütçeni aşıyor biraz 65k oluyor karar senin.

SUNRISE-4070TISUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Sunrıse-4070Ti Super powered by Galax temasıyla hazırlanmış hazır oyuncu bilgisayarıdır. Galax RTX 4070 Ti Super ekran kartı ile oluşturulmuştur.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr
3. seçenekte buradaki gibi yine 4070 Ti Super'in olur fakat 9K yerine 2K fark verirsin.
öncelikle incelemen çok güzel teşekkür ederim
shark 7a'yı bu şekilde özelleştirdim
powersupply bence en az 800w 80+ gold olmalı onu aldıktan sonra değiştirsem iyi olur
inno3d gerçekten güzel gözüküyor umarım daha sonradan sıkıntı çıkarmaz
ram hakkında hiçbir bilgim yok cl30 yazıyodu bastım
şuanki fiyat 56k
biraz daha inno3d araştırması yaptıktan sonra sanırım bunu alıcam

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (25222).png
    Ekran Görüntüsü (25222).png
    62,2 KB · Görüntüleme: 29
İşte aradığım adam.
İşte benimle aynı kafada olan birisi.

76-77 biraz fazla değil mi? Yani incelemelerde normal olabilir ama bir ekran kartı 8 saat boyunca 70+ derecede olursa sıkıntı çıkmazmı (bir bilgim yok mantıken söylüyorum)
Ne bileyim ömrü kısalır lehim falan bir şey atar.

Gerçekten çok güzel bir sistem.
Yükseltmelerle birlikte 73K gibi bir fiyata geliyor.
Anakartta 2 adet M.2 slotu var.
PSU ilerleyen zamanlarda değil hemen değiştirilmeli bence.
Sistem gerçekten güzel ama +9k sanırım biraz düşünmem gerekecek.

İnanılmaz 60 derecede çalışıyor.

PSU konusunda önerdiğiniz bir PSU var mı mesela değiştirmenin önerdiği bir PSU mu yoksa farklı bir PSU'u.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı