R7 7800x3D için kule tipi vs 360mm sıvı soğutma

Onur Özyaşar

Centipat
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer 32GB (2x16) 6400 MHz CL32
Ekran kartı
Msi RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16 GB
Anakart
Asus Tuf Gaming x670e Plus
İşlemci
Amd Ryzen 7 7800x3D
Merhaba.

Daha önce 2 defa sıvı soğutma değiştirdim 3. sıvı sogutma garantide ancak ne hikmetse 3 ay, bilemediniz 5 ay sonra bozuldu. 360 sıvı sogutma performansı verecek kule tipi sogutma önerisine açığım veya gerçekten sorun çıkarmayacak sıvı sogutma önerilerine açığım.

Cok fazla öneriliyor bu sıvı sogutma sorun yaşatır mi acaba?

Vallahi hocam RGB olmayan versiyonunu kullanıyorum, sanki PC de sivi sogutma yokmus gibi sessiz calisiyor inanilmaz sessiz bir sogutma. Sorun yasayani da neredeyse hiç gormedim.

Siz hangi sivi sogutmalari kullandiniz 3 unu de yazabilir misiniz?

Sıvı soğutma başlı başına değişik sıkıntılı bir iş sağlam bir kule tipi alırsanız arkanıza bakmadan yıllarca sorunsuz kullanırsınız.

Gigabyte Aorus Waterforce II

Cougar poseidon Elite 360mm 2 defa degisti.
Rampage iceblade C9 360mm şu an serviste.

Sıvı soğutma başlı başına değişik sıkıntılı bir iş sağlam bir kule tipi alırsanız arkanıza bakmadan yıllarca sorunsuz kullanırsınız.

360mm eş değer bir sıvı sogutma bulsam ve çok fazla ses çıkarmayan bir saniye düşünmem alırım ama sanırım yok

Gigabyte Aorus Waterforce II
İlk defa duydum hocam

Cougar poseidon Elite 360mm 2 defa degisti.
Rampage iceblade C9 360mm şu an serviste.

360mm eş değer bir sıvı sogutma bulsam ve çok fazla ses çıkarmayan bir saniye düşünmem alırım ama sanırım yok

Hocam inanilmaz kalitesiz sogutmalar kullanmissiniz bu kadar kisa sürede bozulmasi normal, bunlarin hicbiri ne sogutma performansi ne de ses olarak Liquid Freezer III 360mmnin yanindan gecemezler.

İlk defa duydum hocam

Fanlari birbirine kenetleniyor tek kablo ile bagliyorsunuz tek numarasi o hocam sogutma performansi orta seviyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…