R7 7800x3D için kule tipi vs 360mm sıvı soğutma

Cougar poseidon Elite 360mm 2 defa degisti.
Rampage iceblade C9 360mm şu an serviste.

360mm eş değer bir sıvı sogutma bulsam ve çok fazla ses çıkarmayan bir saniye düşünmem alırım ama sanırım yok

İlk defa duydum hocam
İkiside mid tier 360mm çoğu sıvı soğutucudan daha performanslı.

Hocam inanilmaz kalitesiz sogutmalar kullanmissiniz bu kadar kisa sürede bozulmasi normal, bunlarin hicbiri ne sogutma performansi ne de ses olarak Liquid Freezer III 360mmnin yanindan gecemezler.

Fanlari birbirine kenetleniyor tek kablo ile bagliyorsunuz tek numarasi o hocam sogutma performansi orta seviyede.

Rampage serviste onarınca en iyisi satmak o zaman zaten değişim bile yapmadılar 6 aylık ürüne.

Rampage serviste onarınca en iyisi satmak o zaman zaten değişim bile yapmadılar 6 aylık ürüne.

Para iadesi iste git direkt Arctic satin al illa sivi sogutma alacaksan, hava sogutma alacaksan da Thermalright'in fanlari cok sesli calisiyor haberin olsun. Ben peerless assasin 120 Black kullandim R9 7900 icin, AAA oyunlarda deli gibi sesli calisiyor.

İkisi de mid tier 360mm çoğu sıvı soğutucudan daha performanslı.

Bu ürünü geçenlerde çok beğendim ancak hiçbir yerde stok yok bulamadım maalesef.

Para iadesi iste git direkt Arctic satin al illa sivi sogutma alacaksan, hava sogutma alacaksan da Thermalright'in fanlari cok sesli calisiyor haberin olsun. Ben peerless assasin 120 Black kullandim R9 7900 icin, AAA oyunlarda deli gibi sesli calisiyor.

Sesli çalışan hiçbir şey kullanmak istemiyorum hocam açıkçası.

Kasama sığar mı sizce peki Artics 3 360mm? Bir de Temu'dan AM5 braket istedim sorun çıkarmaz sanırım.

Son düzenleme:

Kasama sığar mı sizce peki Arctis 3 360mm? Bir de Temu'dan AM5 braket istedim sorun çıkarmaz sanırım.

Hocam bu ust uste olan 3 fanin oldugu yere takabiliyorsaniz 360mm sigar kasaya bir problem olmaz, AM5 dediginiz bundan mi? Eger buysa problem olmaz.

1746643248532.png

Hocam şu anda bugün Ryzen 9 9950X aldım DeepCool LT720 360mm taktım Valorant'ta maksimum 93 dereceleri görüyorum galiba bende problem var bunun hakkındada konu açtım belki iyidir belki de ben hata yapmışımdır bir yerde söyleyeyim dedim.

Oyunda kac watt guc cekiyor islemci?

Hocam ona bakmayı unuttum fakat tdc değerim 85'i geçmiyor MSI anakart bir türlü açamadım kiliti zaten açsam daha fazla ısınacak galiba benchmark değerim 27k :) 40 küsurü görmesi lazım normalde galiba 43 alanlar bile var.

Bu macunu aldım hayatımda ilk defa macun sürmüyorum ilk sürdüğümde boşta 95 dereceyi görmüştü yaymadan test etmek amaçlı tekrar açtığımda macun hala katıydı fazla fazla dökerek çok zorlanarak yaydım macunu aşırı katı gibiydi bununla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı