R7 7800x3D için sıvı soğutucu önerisi

Can Salmac

Hectopat
Daha fazla  
360mm sıvı soğutucu istiyorum ve 4K bütçem çok ufak üstüne çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart versiyonu neyse ama ARGB versiyonu aşırı pahalı ve değmez.
Değmez? Var mı daha iyisi 360MM'de? ARGB Takıntınız yoksa Standart fiyatı gayet uygun alın ve geçin.

Hatta kasanıza sığıyorsa eğer 420MM Olanı çok daha iyi olur daha düşük DB'de daha yüksek performans alırsınız... : Arctic Liquid Freezer II 420 RGB Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler - (ACFRE00110A)

Gürültüsünü siz çekecekseniz kullanabilirsiniz hocam.

Gürültüsü? Bakın bakalım hangi RPM'lerde çalışıyor iki soğutucu? Birisi 2000rpm, birisi 3000rpm üstüne çıkıyor. Sıfır bir kontrol var sanırım.

Ayrıca 420mm'lik Arctic sunuyorsunuz ama aradaki soğutma performansı 1-2 derecelik fark yaratıyor. Bu kadar düşük bir değer için manasız bir yönlendirme yapıyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca 420mm'lik Arctic sunuyorsunuz ama aradaki soğutma performansı 1-2 derecelik fark yaratıyor. Bu kadar düşük bir değer için manasız bir yönlendirme yapıyorsunuz.
Aradaki sıcaklık farkı 1-2 olabilir ama ortaya çıkan desibel farkı ne durumda ona da bir göz atın isterseniz ?

Aradaki sıcaklık farkı 1-2 olabilir ama ortaya çıkan desibel farkı ne durumda ona da bir göz atın isterseniz ?
Hangi desibelden söz ediyorsunuz siz? 420mm'lik AIO monte edebileceğiniz kaç tane kasa var? Bunun maliyetinden haberiniz var mı? Saçmalıyorsunuz ve konuyu anlamsız şekilde desibele bağlıyorsunuz. Kimse AIO soğutmasını bodoslama şekilde kullanmaz. İnce ayar yapar. Arctic önereyim, tamam. Ben Arctic soğutucu kullanıyorum, sizin gibi Arctic fetişisti değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…