Çözüldü R7 7800x3D işlemci orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

truemc

Femtopat
Merhaba, yeni işlemcim bugün elime geçti. Fotoğrafta da göreceğiniz üzere üstteki sarı pinleri internette araştırdığım 7800x3D'ler gibi değil. Önceden tray versiyonunu almıştım yine bu şekilde geldi ve iade ettim. Bu sefer kutulusu da aynı şekilde geldi. Kusurlu veya sahte olma ihtimali var mı?

WhatsApp Image 2025-01-11 at 12.29.27.jpg

Çözüm
@bluerr yanıtınız için teşekkür ederim, şu an deneme imkanım yok yeni kasa topluyorum. Tüm parçalar elime ulaştığında birkaç gün sonra deneyeceğim.

Merak etmeyin sahte olanlar görüntü bile vermiyor. PC hocası videosunu çekmişti. Cinebench R23 testi yapınca durum ortaya çıkar.

Mesela bakın burada Gaming Gen TR'den alınan 7800x3D var.
Nereden aldınız hocam? Sahte gibi duruyor harbiden.

Maalesef kazıklamışlar sizi hocam iade edin.

Internetdeki kutulu fotoğrafına bakarsak sizin 7800x3D'nin pinleri yemişler.

Belkide kargodayken pin canavari dadanmistir?

Dosya Ekleri

• ryzen-7-7800x3d-8-cekirdek.jpg
    ryzen-7-7800x3d-8-cekirdek.jpg
    337,5 KB · Görüntüleme: 49
Birçoğunuz bunun sahte olduğunu düşünmüş. Bununla ilgili Reddit'te birçok paylaşım mevcut. Arama yerine "7800x3D fake" yazdığınızda aynı görselleri görebilirsiniz. Keza benim arkadaş da yakın zamanda aynı bu görselde işlemci aldı, görseli istedim ondan ve paylaşacağım burada. O sorunsuz kullanıyor.

Reddit'te yeni revizyonlarda görüntünün böyle olduğu konusunda birçok yorum var.

Görsel bu:

IMG-20241230-WA0014.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı