R7 7800x3D - RTX 4070 Ti Super sistem önerisi

Bütçe
65 Bin TL
Hocam biraz geç geldim kusura bakmayın attığınız anakart hakkında pek bir bilgim yok ama merak ettim neden bu modeli tercih ettiniz. Şimdi bakıyorum anakarta bu arada.

Hocam çünkü yeni nesil PCI-e 5.0 slotu mevcut bu da ileriki dönemlerde GPU değiştirmek istersem kolaylık sağlasın. Ayrıca M.2 SSD slotu 5 tane. Biri 5.0 3 tanesi 4.0 1 tanesi ise 3.0 destekliyor. Ayrıca RAM frekansı 7600 MHz destekliyor. Ve çok sayıda bağlantıları var. Bundan dolayı seçtim. Şimdi bir sistem topladım linkleri aşağıda belirtim hepsinin uyumluğu nasıldır hocam?

Hocam uyumluluk anlamında bir sıkıntı yok ama sıvı soğutma tercih etmemişsiniz. Şuan elinizde bir model var mı

Hocam anakart olarakta kesinlikle bunu öneririm.

Hocam uyumluluk anlamında bir sıkıntı yok ama sıvı soğutma tercih etmemişsiniz. Şu an elinizde bir model var mı?

Tabii hocam atıyorum hemen. Ama benim sıvı soğutma konusunda pek bilgili değilim. Öneriniz var mıdır?

Soğutucuyu buradan alırsın.

Bunu düşünmüştüm hocam. Lakin bir tık pahalı ASRock markasına göre. Ama tabii MSI markasıysa değer o fiyata değerlendirebilirim yani.

Hocam soğutucu az kalmaz mı en az 240 öneriyorlar çünkü.

Bunu düşünmüştüm hocam. Lakin bir tık pahalı ASRock markasına göre. Ama tabii MSI markasıysa değer o fiyata değerlendirebilirim yani.

Hocam soğutucu az kalma mı en az 240 öneriyorlar çünkü.

Kalmaz soğutma testleri var onlara bakabilirsin bu soğutucu gayet yeterli ve isteklerine göre bütçen kısıtlı o yüzden sıvı soğutmaya para vermene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…