R7 7800x3D RTX 4070 XT sistemde oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor

dyrr

Attopat
Daha fazla  
RAM
32 gb
SSD veya HDD modeli
1tb
Ekran kartı
9070xt
Anakart
Asus a620m-k
İşlemci
Ryzen78003xd
Merhaba arkadaşlar,
9070 XT, Ryzen 7 7800x3D, 1 TB SSD, 32 GB RAM ve 850W Power'li aldığım yeni sistemde, örneğin GTA V, Forza Horizon gibi oyunlarda çimenler, kaplamalar, objeler çok geç yükleniyor. Bilgisayara format attım, geçmedi. Oyunları HDD'ye yükledim, düzelmedi. Ekran kartından olduğunu düşündüm, başka bir 9070 XT aldım, yine düzelmedi. NVIDIA RTX 4060 ekran kartı taktım, problem yine düzelmedi. Tüm oyunlarda bu problemi yaşıyorum. 90 bin TL para verdiğim sistemde bu sorunları yaşamak çok sinir bozucu ve üzücü. Disk sağlıkları da gayet iyi gösteriyor. Nedir bu problemin çözümü? Bu sorun nasıl geçer? Her türlü problemi test etmeye hazırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de oynanan oyunlarla ilgilidir. Oynadığınz her oyunda mı oluyor?

BIOS'da bulunan bir ayar RAM hızını tam performansta kullanmanızı sağlar %15 arası FPS yükselir eğer RAM'iniz destekliyor mu diye merak ediyorsanız YouTube'da videolar var bakabilirsiniz.

BIOS'da bulunan bir ayar RAM hızını tam performansta kullanmanızı sağlar %15 arası FPS yükselir eğer RAM'iniz destekliyor mu diye merak ediyorsanız YouTube'da videolar var bakabilirsiniz.
2k 140 hig ayarlarda çoğu oyunda 140 150 FPS alıyorum ama bu problem fpsyle alakalı bişey deil galiba çünkü FPS 200 FPS olsa bile kapalmalar nesneler objeler geç yükleniyor

Yaptım saglıklı görüküyor

Disk için okuma yazma testi yapar mısınız?
diyar_tastanx bu benim instagramın bu arada orada daha aktifim ordan yardımcı olabilicegin konu varsa olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…