R7 7800x3D RTX 4070 XT sistemde oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor

BIOS'da bulunan bir ayar RAM hızını tam performansta kullanmanızı sağlar %15 arası FPS yükselir eğer RAM'iniz destekliyor mu diye merak ediyorsanız YouTube'da videolar var bakabilirsiniz.

Oyunlarda ayar ile ilgili bir şeyler denediniz mi? Oyundan atma gibi sorunlar yaşıyor musunuz?
Yok atma gibi sorun yaşamıyorum ultra grafiklerde yüksek fpsler alıyorum ama kaplamalar hep geç yükleniyor çimenler bile

Disk veriyi RAM'e gönderir, CPU RAM içinde açar ekran kartına gönderir ekran kartı da işler, döngü bu şekilde, kaplama gecikmesi de bu veri yavaşlığından olur.

Ben RAM'lerden şüpheleniyorum, OCCT programında CPU+RAM testi var, onu bir 10 dakika yapın bir hata verecek mi bakalım.

Disk veriyi RAM'e gönderir, CPU RAM içinde açar ekran kartına gönderir ekran kartı da işler, döngü bu şekilde, kaplama gecikmesi de bu veri yavaşlığından olur.

Ben RAM'lerden şüpheleniyorum, OCCT programında CPU+RAM testi var, onu bir 10 dakika yapın bir hata verecek mi bakalım.
Tamam yapınca yazicam yarın sana

Bide nasıl nereden yapmam gerektiğini biraz daha detaylı net anlatabilirmisiniz

OCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.
Tamam yarın deneyip size yazıcam denedikten sonra

OCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.demin

OCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.
Denedim demin tek o CPU+ram değil digerlerinide denedim ama bi hata vermedi hiçbirinde

Son düzenleme:
Sorun ile ilgili kayıt alır mısınız? Kayıtta sorun aynı şekilde görünüyor mu onu öğrenelinelim.
Kayıt çekmek için önereceğiniz bı program var mı

Sorun ile ilgili kayıt alır mısınız? Kayıtta sorun aynı şekilde görünüyor mu onu öğrenelim.
Bu arada işlemci sıcaklığım Max 60 gördü programda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• dyrr

Technopat Haberler

Geri
Yukarı