Instagram kullanmıyorum maalesef.
Anladım diskte temiz görüküyor drivarılarda güncel önerebiliceğin başka şeyler var mıInstagram kullanmıyorum maalesef.
BIOS'da bulunan bir ayar RAM hızını tam performansta kullanmanızı sağlar %15 arası FPS yükselir eğer RAM'iniz destekliyor mu diye merak ediyorsanız YouTube'da videolar var bakabilirsiniz.
Yok atma gibi sorun yaşamıyorum ultra grafiklerde yüksek fpsler alıyorum ama kaplamalar hep geç yükleniyor çimenler bileOyunlarda ayar ile ilgili bir şeyler denediniz mi? Oyundan atma gibi sorunlar yaşıyor musunuz?
Tamam yapınca yazicam yarın sanaDisk veriyi RAM'e gönderir, CPU RAM içinde açar ekran kartına gönderir ekran kartı da işler, döngü bu şekilde, kaplama gecikmesi de bu veri yavaşlığından olur.
Ben RAM'lerden şüpheleniyorum, OCCT programında CPU+RAM testi var, onu bir 10 dakika yapın bir hata verecek mi bakalım.
Bide nasıl nereden yapmam gerektiğini biraz daha detaylı net anlatabilirmisinizDisk veriyi RAM'e gönderir, CPU RAM içinde açar ekran kartına gönderir ekran kartı da işler, döngü bu şekilde, kaplama gecikmesi de bu veri yavaşlığından olur.
Ben RAM'lerden şüpheleniyorum, OCCT programında CPU+RAM testi var, onu bir 10 dakika yapın bir hata verecek mi bakalım.
Tamam yarın deneyip size yazıcam denedikten sonraOCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.
OCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.demin
Denedim demin tek o CPU+ram değil digerlerinide denedim ama bi hata vermedi hiçbirindeOCCT'yi açıp CPU+RAM seçip start vereceksiniz o kadar, hata verirse solda yazacak.
Kayıt çekmek için önereceğiniz bı program var mıSorun ile ilgili kayıt alır mısınız? Kayıtta sorun aynı şekilde görünüyor mu onu öğrenelinelim.
Bu arada işlemci sıcaklığım Max 60 gördü programdaSorun ile ilgili kayıt alır mısınız? Kayıtta sorun aynı şekilde görünüyor mu onu öğrenelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.