Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.357 Çözümler 1.042 Cuma 11:39 #21 AMD Adrenalin'e yazılımının kendi kayıt özelliği var, kısayol tuşlarına bakın oyun içerisinde açıp kapatırsınız. Bize lazım olan şey mınitörde görünen gecikme kayıtta da görünecek mi.
AMD Adrenalin'e yazılımının kendi kayıt özelliği var, kısayol tuşlarına bakın oyun içerisinde açıp kapatırsınız. Bize lazım olan şey mınitörde görünen gecikme kayıtta da görünecek mi.
D dyrr Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:43 #22 Tamam en ufak boşlukta çekip atıcam
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.357 Çözümler 1.042 Cuma 11:44 #23 Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli.
Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli.
D dyrr Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:56 #24 Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır en ufak boşlukta test edip haber edicem
Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır en ufak boşlukta test edip haber edicem
Dexterr Morgan Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri -RX 6700 XT 12 GB -İ7 11400F -2x16 GB Corsair RAM -ASUS TUF GAMING B560M-PLUS -1 TB M.2 SSD -600 W DEEPCOOL -AKVARYUM KASA Cinsiyet Erkek Cuma 20:08 #25 Dediğim gibi XMP ayarını açın RAM'lerden kaynaklı olabilir tam hızında kullanmak için gerekli.
D dyrr Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:47 #26 Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Yaptım problem videodada görülüyor Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Varmı başka önerin Son düzenleme: Cuma 21:02
Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Yaptım problem videodada görülüyor Marix dedi: Paylaşmanıza gerek yok, siz izleyin monitörde gördüğünüz kaplama gecikmesi kayıtta da var mı, bana bunu söylemeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Varmı başka önerin
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.357 Çözümler 1.042 Cuma 23:32 #27 GPU-Z'de soru işareti olan yere basıp oradan ekran kartını yüke sokun, o şekilde GPU-Z ekran görüntüsü alın kartın veri yolu hızına bakalım. Orada da sorun yoksa dahili GPU'yu kapatıp, ReSize BAR açıp öyle deneyelim.
GPU-Z'de soru işareti olan yere basıp oradan ekran kartını yüke sokun, o şekilde GPU-Z ekran görüntüsü alın kartın veri yolu hızına bakalım. Orada da sorun yoksa dahili GPU'yu kapatıp, ReSize BAR açıp öyle deneyelim.
D dyrr Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:43 #28 Marix dedi: GPU-Z'de soru işareti olan yere basıp oradan ekran kartını yüke sokun, o şekilde GPU-Z ekran görüntüsü alın kartın veri yolu hızına bakalım. Orada da sorun yoksa dahili GPU'yu kapatıp, ReSize BAR açıp öyle deneyelim. Genişletmek için tıkla... Soru işareti nerede tam olarak goremedim Dosya Ekleri IMG_20251219_234234.jpg 161,9 KB · Görüntüleme: 13
Marix dedi: GPU-Z'de soru işareti olan yere basıp oradan ekran kartını yüke sokun, o şekilde GPU-Z ekran görüntüsü alın kartın veri yolu hızına bakalım. Orada da sorun yoksa dahili GPU'yu kapatıp, ReSize BAR açıp öyle deneyelim. Genişletmek için tıkla... Soru işareti nerede tam olarak goremedim
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.357 Çözümler 1.042 Cuma 23:49 #29 Sistemde 9070XT var sanıyordum.
D dyrr Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:57 #30 Marix dedi: Eki Görüntüle 2624920 Sistemde 9070XT var sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bı kaç dakikadır bu şekilde çalısıyor Sistemde 9070xt vardı sorun ekran kartındamı diye denemek için eski ekran kartımı taktım geçenlerde sorun düzelmedi Dosya Ekleri IMG_20251219_235629.jpg 145,3 KB · Görüntüleme: 11
Marix dedi: Eki Görüntüle 2624920 Sistemde 9070XT var sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Bı kaç dakikadır bu şekilde çalısıyor Sistemde 9070xt vardı sorun ekran kartındamı diye denemek için eski ekran kartımı taktım geçenlerde sorun düzelmedi