R7 7800x3D RTX 4070 XT sistemde oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor

Problem yok.

BIOS'tan integrated Graphics ayarını disable yapın, arama kısmına yazıp bulursunuz.

Bir de ReSize BAR olacak BIOS'da onu da açalım, böyle deneyelim.

BIOS'da arama tuşu F9 olması lazım.
Denicem şimdi ondan sonra oyunamı girip bakiyim

Problem yok.

BIOS'tan integrated Graphics ayarını disable yapın, arama kısmına yazıp bulursunuz.

Yaptım sorun devam ediyor başka napabiliriz

Problem yok.

Kingston 1TB KC3000 NVMe Okuma 7000MB-Yazma 6000MB M.2 SSD (SKC3000S/1024G)​

Bu benim SSD markam acaba ssdimi yetersiz kalıyor ssdile bı alakası varmıdır yada

Son düzenleme:
Problem yok.

Sİstemde herhangi bir problem göremedik, bu aldığınız kaydı bir de ben izleyeyim, belki farklı bir şey yakalarım
Yüklenen dosyalar izin verilen uzantıda değildir diyor mlsf ama hiç bıi problem gorükmemesine rağmen bu sorunu çok bariz bi şekilde yaşıyorum her açık dünya oyununda gerçekten üzücü bi durum neyse dostum yardımın için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık çok sağol

Son durumu çzah edeyim, daha önce de söylediğim gibi kare olulturma aşaması belli, işlemci-disk-RAM-ekran kartı, yeni teknolojilerle RAM kullanılmadan direkt ekran kartına diskten yollanabiliyor, komutu yine işlemci veriyor.

Kaplama gecikmesi bu diskten gelen paketin yavaş olmasından kaynaklanır, ama bu yavaşlık hangi kısımda oluyor onu bulmak lazım.

Konu başında da söylediğim gibi ben RAM'lerden şüpheleniyorum, RAM'lerin gecikme sürelerine AIDA64 ile test yapıp bakmak lazım.

Testini edip atıcam simdi

Ram testi sonuçlari bu

Dosya Ekleri

• IMG_20251221_003341.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…