R7 7800X3D RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, resimdeki sistemi 90 bin TL'ye 12 taksit peşin fiyat olarak satın aldım. Taksitli olmasını da değerlendirerek analiz yapar mısınız, beni idare eder mi sistem?

Amacım 2K Ultra Ray Tracing'li oyun deneyimi yaşamak. Beklediğim sistem ömrü 4 sene.

Screenshot_2025-11-21-22-43-31-646_com.openai.chatgpt.jpg

Düzeltme: Sıvı sogutucu boyutu 240 mm degil 360 mm imis.

Bu sistemle 2K Ultra RTX ile sorun yaşayacağınız oyun yok. Parçalar uyumlu sistem güzel. Ben bir sorun göremedim. Hayırlı olsun.

Bu sistemle 2K Ultra RTX ile sorun yaşayacağınız oyun yok. Parçalar uyumlu sistem güzel. Ben bir sorun göremedim. Hayırlı olsun.
Tesekkur ederim genelde anakart ucuza kacmis diyorlardi hazir sistem oldugundan degistiremesim psu yu degistirebildim sadece. Sizce analart sorun yaratir mi. Ve psu kaliteli mi sizce

Anakart düşük kalmış onun dışı SSD çok iyi bir model değil ama adam olana yeter PSU yenilesmissin güzel olmuş. Vita yerine cratos falanda olurmuş aslında.
Tesekkur ederim evet farkindayim ek masraf yaparak psu aldi onunla degisicem. Farkindayim kaliteleri bi tik dusuk ama yine de bana 4 5 sene yeterli performansi verir degil mi

Arkadaşlar, resimdeki sistemi 90 bin TL'ye 12 taksit peşin fiyat olarak satın aldım. Taksitli olmasını da değerlendirerek analiz yapar mısınız, beni idare eder mi sistem?

Amacım 2K Ultra Ray Tracing'li oyun deneyimi yaşamak. Beklediğim sistem ömrü 4 sene.

Eki Görüntüle 2608448

Düzeltme: Sıvı sogutucu boyutu 240 mm degil 360 mm imis.

RAM modeli SSD modeli anakart vesaire bu bütçede alınacak parçalar değil. Hayırlı olsun güzel sistem.

Hayırlı olsun, performansdan yana sorun yaşamazsın kart ve işlemci çok iyi kendimde 78000x3d ve hemen hemen dengi sayılabilecek RX 9070 XT kullanıyorum performansları muazzam. Ram CL30-36 6000MHz alınsa iyi olurdu bide anakart çok düşük kalmış bu sisteme 7800x3D ve 5070Ti yapmak için baya hatta aşırı kısmışlar.

RAM modeli SSD modeli anakart vesaire bu bütçede alınacak parçalar değil. Hayırlı olsun güzel sistem.
Tesekkur ederim alinacak parcalar degil derken hocam anlayamadim. Yani yukseltsek fiyati ucardi manasinda mi

Hayırlı olsun, performansdan yana sorun yaşamazsın kart ve işlemci çok iyi kendimde 78000x3d ve hemen hemen dengi sayılabilecek RX 9070 XT kullanıyorum performansları muazzam. Ram CL30-36 6000MHz alınsa iyi olurdu bide anakart çok düşük kalmış bu sisteme 7800x3D ve 5070Ti yapmak için baya hatta aşırı kısmışlar.
Peki anakartin dusuk olmasinin sistemime zarari olur mu. İslemciyi ekran karti bozar mi ariza yaptirir mi yani. Yada fps mi duser

Teşekkür ederim evet farkindayim ek masraf yaparak PSU aldi onunla değiştireceğim. Farkindayim kaliteleri bir tik dusuk ama yine de bana 4 5 sene yeterli performansi verir degil mi?

VRM'ler ısınır 12 taksit parasına veriyorum onu da peşin olsa muhtemelen 5070 Ti zar zor alabilirdiniz cok sorun olmaz PBO kapalı şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı