R7 7800x3D RX 7800 XT sistem toplamak

Bütçe
50.000-60.000 TL
Hoxam birkaç formda gördüm 750W ile 9070XT kullanan arkadaş hepsi PSU değiştirdi sofunları çözüldü.

Bıraz kafayı kullan. Ekran kartına 400W yaz, ıslemcıye 200W, gerı kalan bılesenlere de 100W yaz, kac ettı? Genel olarak yuzde 30-40 fazla yazdım guclerı. Bu sıstemın tam yukte cekecegı genel olarak 500W ı gecmez.

Hoxam birkaç formda gördüm 750W ile 9070xt kullanan arkadaş hepsi psu değiştirdi sofunları çözüldü.
Anladım hocam. Öyle bir sorundan haberim yoktu. Ben de şu aralar pc toplamaya bakıyorum ama kendi almak istediğim sistemde kasa ve psu ayrı ayrı ve buradaki bütçeyi biraz aşıyor. ASUS PRIME B650M-R anakartı yine bu forumda sistem toplama rehberinde bir arkadaş önermiş, fiyatı da 1k daha ucuz. Belki anakart ona düşürülüp, aradaki 1k'lık farkla, psu dahil gelen kasalar hakkında daha bilgili bir arkadaş oluşan bütçe açığı ile yeni bir kasa önerebilir. Lakin belki hata 750 watt 850 watt olmaktan ziyade ilk kullandıkları psuların daha kalitesiz ve ani güç dalgalanmalarına daha kötü tepki vermelerinden dolayı da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı