Teoman Karagöz
Kilopat
Güzel gibi ancak hocam 750W yetmez gibi geliyor.
Hocam sistem PSU hesaplama sitesinde 450 watt çeker diye hesaplandı. 50 watt da bizden olsa geride 250 wattlık da bir güvenli alan kalıyor.
Güzel gibi ancak hocam 750W yetmez gibi geliyor.
Hoxam birkaç formda gördüm 750W ile 9070xt kullanan arkadaş hepsi psu değiştirdi sofunları çözüldü.Hocam sistem PSU hesaplama sitesinde 450 watt çeker diye hesaplandı. 50 watt da bizden olsa geride 250 wattlık da bir güvenli alan kalıyor.
Hoxam birkaç formda gördüm 750W ile 9070XT kullanan arkadaş hepsi PSU değiştirdi sofunları çözüldü.
Anladım hocam. Öyle bir sorundan haberim yoktu. Ben de şu aralar pc toplamaya bakıyorum ama kendi almak istediğim sistemde kasa ve psu ayrı ayrı ve buradaki bütçeyi biraz aşıyor. ASUS PRIME B650M-R anakartı yine bu forumda sistem toplama rehberinde bir arkadaş önermiş, fiyatı da 1k daha ucuz. Belki anakart ona düşürülüp, aradaki 1k'lık farkla, psu dahil gelen kasalar hakkında daha bilgili bir arkadaş oluşan bütçe açığı ile yeni bir kasa önerebilir. Lakin belki hata 750 watt 850 watt olmaktan ziyade ilk kullandıkları psuların daha kalitesiz ve ani güç dalgalanmalarına daha kötü tepki vermelerinden dolayı da olabilir.Hoxam birkaç formda gördüm 750W ile 9070xt kullanan arkadaş hepsi psu değiştirdi sofunları çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.