R7 7800X3D, RX 7900 sistem alınır mı?

Dosya Ekleri

• pc1.PNG
    pc1.PNG
    100,7 KB · Görüntüleme: 26
  • pc2.PNG
    pc2.PNG
    97,8 KB · Görüntüleme: 32
Selam, böyle bir sisteme benim tavsiyem NVIDIA olurdu. Gerçekten yüksek bir sistem topluyorsanız NVIDIA ile güçlendirmeniz. Hem NVIDIA hem de AMD tarafını kullanmış birisi olarak söylüyorum ki evet AMD kesinlikle F/P ürünüdür. Fakat kendi düşüncem ise yüksek sistemlere geçiyorsanız NVIDIA kesinlikle olmalı. Eğer AMD toplarsanız bir gün aynı sistemin NVIDIA olanına denk gelirseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Tabii ki bütçe meselesi. Fakat fiyatları Euro cinsinden gördüm. Aylık ödemeye böldürerek alacaksanız NVIDIA tercih edin.

Attığınız siteden biraz baktım, 698 euroya, yani normalde seçeceğiniz 7900GRE'nin sadece 95 euro üstüne, Gigabyte Gaming OC 7900XT bulunuyor. Aralarındaki fiyat farkı bu kadar azken, şiddetle 7900XT'yi seçmenizi öneririm çok daha güçlü bir karttır. O şekilde bütçeyi aşarsa, işlemciyi 7800x3D'den 7700X'e indirip, normalde alacağınız bütçenin altında bir şekilde alabilirsiniz.

Attığınız siteden biraz baktım, 698 euroya, yani normalde seçeceğiniz 7900GRE'nin sadece 95 euro üstüne, Gigabyte Gaming OC 7900XT bulunuyor. Aralarındaki fiyat farkı bu kadar azken, şiddetle 7900XT'yi seçmenizi öneririm çok daha güçlü bir karttır. O şekilde bütçeyi aşarsa, işlemciyi 7800x3D'den 7700X'e indirip, normalde alacağınız bütçenin altında bir şekilde alabilirsiniz.

İşlemci düşük kalmaz mı?

https://de.pcpartpicker.com/list/cg8JjH sizce bu PC iyi mi? RDR2 falan rahat açar mı? Parça önerisi falan varsa söyleyebilirsiniz.

Aynı anda 4 tane RDR2 açarsın kanka :D tabii ki iyi 7900 GRE seni fazla fazla götürür. Sisteme baktım parçaları da güzel gayet üst düzey diyeceğimiz bir sistem olmuş.

İşlemci düşük kalmaz mı?

İşlemcinizi düşürmeyin bence, 95 euro cıkabiliyorsanız cıkın, cıkamıyorsanız işlemciyi kısabilirsiniz düşük kalma vs söz konusu olmaz.

Aynı anda 4 tane RDR2 açarsın kanka :D tabii ki iyi 7900 GRE seni fazla fazla götürür. Sisteme baktım parçaları da güzel gayet üst düzey diyeceğimiz bir sistem olmuş.

İşlemcinizi düşürmeyin bence, 95 euro cıkabiliyorsanız cıkın, cıkamıyorsanız işlemciyi kısabilirsiniz düşük kalma vs söz konusu olmaz.

https://de.pcpartpicker.com/list/nVKh4M SSD'yi değişsem mi iyi mi sence?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı