R7 7800x3D RX 7900XTX sistem için parça tavsiyesi

DalenS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu ana kadar alacağım parçaları seçtim fakat bazı parçaları seçmekte kararsızım. Şu ana kadar:
GPU: RX 7900XTX.
CPU: R7 7800x3D.
RAM: G.Skill Trident 64 GB (2x32) RAM.

Kasa:
Çok fazla kasa seçeneği var 360mm AiO'su olan ve Airflow'u iyi olan bir kasa önerirseniz sevinirim.

PSU:
1000W PSU seçtiğim GPU için en uygunu diyorlar fakat nasıl PSU seçeceğim hakkında herhangi bir fikrim yok.(uyumluluğu vs.)

Anakart:
Çok fazla seçenek var fakat ASRock B650 Pro RS gayet iyi gibiydi fakat benden daha iyi bilirsiniz büyük ihtimalle.

İşlemci sıvı soğutucu:

R7 7800x3D için bir soğutucu önerirseniz sevinirim.

Not: AMD ekran kartı ve işlemci seçmemin nedeni daha fazla VRAM olmasıydı. Simülasyon oyunu oynadığım için VRAM çok yiyor.

Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, şu ana kadar alacağım parçaları seçtim fakat bazı parçaları seçmekte kararsızım. Şu ana kadar:
GPU: RX 7900XTX.
CPU: R7 7800x3D.
RAM: G.Skill Trident 64 GB (2x32) RAM.

Kasa:
Çok fazla kasa seçeneği var 360mm AiO'su olan ve Airflow'u iyi olan bir kasa önerirseniz sevinirim.

PSU:
1000W PSU seçtiğim GPU için en uygunu diyorlar fakat nasıl PSU seçeceğim hakkında herhangi bir fikrim yok.(uyumluluğu vs.)

Anakart:
Çok fazla seçenek var fakat ASRock B650 Pro RS gayet iyi gibiydi fakat benden daha iyi bilirsiniz büyük ihtimalle.

İşlemci sıvı soğutucu:

R7 7800x3D için bir soğutucu önerirseniz sevinirim.

Not: AMD ekran kartı ve işlemci seçmemin nedeni daha fazla VRAM olmasıydı. Simülasyon oyunu oynadığım için VRAM çok yiyor.

Şimdiden teşekkürler.

Parçalar için fiyat belirlerseniz daha iyi yardımcı olurlar aynı sistemi ben kurdum 2 hafta oldu hocam.
Sıvı soğutma Arctic Liquid Freezer II 360.
Kasa MSI MPG Gungnir 300r airflow.
Güç kaynağı DeepCool PX1000G.
Anakart MSI Pro B650-P Wi-Fi
Ben böyle bir sistem kurdum arkadaşların daha iyi önerileri olabilir tabii ki de F/P açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı