R7 7800x3D RX 9070 XT sisteme yapılacak ayarlar performansı nasıl etkiler?

korupt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba haftalar önce PC hocası-GG15 isimli Gaming.Gen.TR'den aldığım 9070XT Ryzen 7 7800x3D ( işlemciyi kendim ekledim ) donanımlı bir bilgisayar aldım fakat aklıma takılan birkaç sorum olacak;
1- sorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bulunan dakika ( 12.08)'de ki ayarı Ryzen 7 7800x3D işlemcim ile yaparsam performansta veya FPS'te bir artış olur mu ekstra olarak.

2- sorum;

BIOS üzerinden AMD eco diye bir seçeneği aktif hale getirince seçeneklerde 50-105-170W olarak üç adet seçenek var 170W yapsam işlemcim olumsuz yanları olur mu? Olmazsa olumlu yönleri neler.

3- sorum;
Videoda Valorant'ta ( 19:11 dakikalar aralığında ) FPS 800 veya 700'ler bandında gidip geliyor, şu an oynadığımda 500-550-600 gibi gidip geliyor, 500 kötü bir rakam değil FPS için fakat tam performans olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

bios ayarlarını yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…