R7 7800x3D - RX 9070XT sistem alınır mı?

fiyatı aşırı pahalıymış kesinlikle alınmaz.
neye göre hocam

Bu sistemin montajını hazırlayıp gönderebilir Sinerji. Biz ayrı ayrı sitelerden daha ucuza parçalarla önereceğiz.

Parçalarının hepsini tek tek topladığımda çoğu parça yine en uygun Sinerji de oluyor ve tek tek toplama ile arasında fark 2K. Değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

psu yu araştırdığım kadarıyla güzel duruyor hocam , kasa+psu yapınca para güzel değişiyor.

kas gücü olarak 9070xt zaten daha önde , yazısılımsal olarak da çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum

toplama zaten bu ?
9800x3d 9070xt çok rahat toplanır 85k ya hatta zorlasanız 5070ti 9800x3d de toplanabilir.

Gaming cumada şu an 22.00'da fiyatı biraz daha düşcek bakabilrisin.
öneri için teşekkürler hocam fakat ekran kartı sapphire nitro+ rx9070xt istiyorum diğer modellere göre daha iyi olduğunu düşünüyorum . Hazır sistemlerin çoğunda fiyattan kısmak için ram ve ssd yi düşük tutuyorlar zaten topladığım sistemde her parçayı uzun süre güncellemeden götürebilsin diye seçtim.

9800x3d 9070xt çok rahat toplanır 85k ya hatta zorlasanız 5070ti 9800x3d de toplanabilir.
5070ti bilerek toplamadım hocam , 9070xt kas gücü olarak daha güçlü yazılımsal olarakta arada çok fark olduğunu düşünmüyorum. 9800x3d ile 7800x3d arasındaki farkta gözüme çok geldi

ram ve ssd kalite farkı çok fazla hocam

Sistemi özellikle toplanmış şekilde almak istiyorum, bu sebeple çoğu site az alternatif seçeneği ile isteklerime uymuyor, parçaları tek tek almakta çok ufak farklara denk geldiği için toplanmış kurulu kasa almak daha mantıklı geliyor.

Hocam galiba sistemi monte edilmiş olarak almak istiyorsunuz o yüzden zorluk oluşuyor gibi. Tavsiye verecek arkadaşlar ayrı ayrı atmak yerine hazır monteli sistem tavsiye ederse size daha mı uygun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı