R7 7800x3D sistem için 6000TL'ye kasa ve PSU önerisi

Bütçe
50000

baranxozdemir

Kilopat
Daha fazla  
Anakart: ASUS Prime B650M-K (daha almadım).
RAM: Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) (aldım).
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D (aldım).
Sıvı soğutucu: MSI MAG CoreLiquid 240R v2 (daha almadım).
Ekran kartı: RTX 3070 (daha almadım, 2.el alacağım ve bütçem maksimum 10.000TL).
SSD: Kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB (daha almadım).

Merhaba, sistem topluyorum fakat bütçeme uygun kasa+PSU bulamadım. 6000TL bandında kasa ve PSU tavsiyesi alabilir miyim?

Ek olarak bu sistemdeki parçalara daha iyi tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart ve sıvı soğutma olarak bunlar daha iyi.

Kasa ve PSU önerim bunlardır.

Anakart ve sıvı soğutma olarak bunlar daha iyi.

Kasa ve PSU önerim bunlardır.

Hocam sırf BIOS ekranı ve güncelleme desteği için ASUS anakart seçtim aslında Colorful'da aklımdaydı. Sıvı soğutucu olarak 360mm değil de 240mm de tavsiyen nedir? Kasa olarak da kasaya ARGB yazmışlar fakat yorumlarda hep kontrolcüsüz olduğundan ve malzeme kalitesinin kötülüğünden bahsetmişler :(

Hocam sırf BIOS ekranı ve güncelleme desteği için ASUS anakart seçtim aslında Colorful'da aklımdaydı. Sıvı soğutucu olarak 360mm değil de 240mm de tavsiyen nedir? Kasa olarak da kasaya ARGB yazmışlar fakat yorumlarda hep kontrolcüsüz olduğundan ve malzeme kalitesinin kötülüğünden bahsetmişler :(
Sıvı soğutma alınmışken 360mm almanızı öneririm. Kontrolcü de 300TL.

İşlemci için fazla fazla yeterlidir, fiyatı bana abartı geliyor ama sağlam soğutucu.

Reisim bütün rakiplerinin kullanıcı yorumlarını okudum hepsi yok ses yapıyor yok şöyle böyle en son bütçeyi aşıp Corsair'e baktım şikayet eden olmayınca bari paraya kıyayım dedim ya :(

Reisim bütün rakiplerinin kullanıcı yorumlarını okudum hepsi yok ses yapıyor yok şöyle böyle en son bütçeyi aşıp Corsair'e baktım şikayet eden olmayınca bari paraya kıyayım dedim ya :(
En iyisini yapmışsınız hocam sizin içinize sinmesi daha önemli, dediğim gibi fiyatı iyidir kötüdür tartışılır ama çok sağlam high tier bir sıvı soğutucu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı