Loyalty571
Decapat
Bu üçlüyü, bu bütçeyle almanızı tavsiye etmiyorum. Elinizde kalırlar.
CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance 6000MHz CL36 DDR5 Siyah RGB AMD EXPO Dual Kit Ram | ITOPYA bu olur mu acaba?Bu arada ram konusunda da imkanınız varsa kesinlik 6000Mhz ram alınmalı ve bu değerlerde malesef 8GB ram bulunmuyor ki Dual Channel olarak kullanılabilsin. Tek slot 16GB RAM'de drop sorunu yaşayan bir kaç arkadaş gördüm.
Bunların harici bu üründen 2 tane almak bile işinizi rahatlıkla görür:
![]()
Crucial Ct8g48c40u5 - 8gb Ddr5-4800 Udımm Pc Ram Bellek Cl40 (16gbit) - Fiyatı, Yorumları
Crucial Ct8g48c40u5 - 8gb Ddr5-4800 Udımm Pc Ram Bellek Cl40 (16gbit) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Neden öyle dediniz açar mısınız acaba? Darboğaz açısından gibi mi yoksa başka bir şey mi?Bu üçlüyü, bu bütçeyle almanızı tavsiye etmiyorum. Elinizde kalırlar.
Ona fazla para vermene gerek yok. Hem CL36 hem pahalı. Buna bak.Cevaplar için teşekkürler. Ne anlamda elimde kalırlar acaba açar mısınız?
CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance 6000MHz CL36 DDR5 Siyah RGB AMD EXPO Dual Kit Ram | ITOPYA bu olur mu acaba?
Neden öyle dediniz açar mısınız acaba? Darboğaz açısından gibi mi yoksa başka bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.