R7 7800x3D sistem uyumlu mu?

Öncelikle tüm ürünler İtopya linkli olduğu için aynı yerden baktığını varsayıyorum ve bunun yerine akakçe.com'u kullanmanı en ucuz neredeyse oradan almanı öneriyorum. Akakçe'nin filtrelemesi de daha iyi olduğu için modelleri daha rahat görürsün. Diğer önerilerim:
7 9700X alarak 5bin kar et,
5070 yerine 42.5k seviyesine Gigabyte'ya da Galax 5070 Ti al,
Aynı fiyata 750W yerine 850W'a çıkabilirsin (gerekebilir, Corsair ve ASUS'un modelleri mevcut),
Seçtiğin anakart bu tier List'in en dibinde bulunuyor fiyat performans olmadığınıda göz önüne alırsak videoyla karşılaştırarak tekrar araştırmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU soğutucuyu AiO yerine hava fanlı almayı düşündün mü? Oradan gelen parayla SSD 2TB yapılabilir,
RAM'lerde fazla pahalı göründü ben 3600'e Patriot Viper tercih etmiştim,

Örnek olması için kendi dizdiğim sistemi sunuyorum,
1750278257079.png

Bu sıkıntılı üslubunuzla sürekli konudan konuya geçip minimum katkı sağlamak bir hobi mi sizin için.

Üslümbum da bir sıkıntı yok en azından bu mesajımda bir sıkıntı göremedim. Kazık dememin sebebi zaten apaçık ortada burada konu sahibine herhangi bir kötü laf söylememişim? seni bu kadar sinirlendiren şey ney merak ettim açıkçası.
Arkadaş bütçesini belirtirse ona göre bu sistemden çok daha iyisini toplayabiliriz bütçesini bilmediğim için bir şey diyemem şu an fakat bu sistemin kazık fiyatta olduğu belli.

Öncelikle tüm ürünler İtopya linkli olduğu için aynı yerden baktığını varsayıyorum ve bunun yerine akakçe.com'u kullanmanı en ucuz neredeyse oradan almanı öneriyorum. Akakçe'nin filtrelemesi de daha iyi olduğu için modelleri daha rahat görürsün. Diğer önerilerim:
7 9700X alarak 5bin kar et,
5070 yerine 42.5k seviyesine Gigabyte'ya da Galax 5070 Ti al,
Aynı fiyata 750W yerine 850W'a çıkabilirsin (gerekebilir, Corsair ve ASUS'un modelleri mevcut),
Seçtiğin anakart bu tier List'in en dibinde bulunuyor fiyat performans olmadığınıda göz önüne alırsak videoyla karşılaştırarak tekrar araştırmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU soğutucuyu AiO yerine hava fanlı almayı düşündün mü? Oradan gelen parayla SSD 2TB yapılabilir,
RAM'lerde fazla pahalı göründü ben 3600'e Patriot Viper tercih etmiştim,

Örnek olması için kendi dizdiğim sistemi sunuyorum, Eki Görüntüle 2515756

Sıvı soğutma ile hava fanlı soğutma arasında çok büyük bir fark oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı