R7 7800x3D sistemde mouse takılıyor

MrMakina

Centipat
Daha fazla  
RAM
Patriot Viper Steel 2x16 gb 6000 mhz cl30
Ekran kartı
Sapphire Pulse 9070 XT
Anakart
Colorful Battle Axe b650m Dpro v14
İşlemci
7800x3D
Merhaba Zowie ZA12-C marka model farem günlük kullanımda ve oyunlarda takılıyor. Bilgisayar donmadan sadece mouse takılıyor. Takılma sırasında aygıt giriş ve çıkışı için Windows'un alert sesinden de gelebiliyor.

Ekran kartı: Sapphire Pulse 9070 XT.
PSU: Corsair RM750e 750 watt 80+ Gold.
Anakart: Colorful Battle Axe B650M dpro V14.
RAM: Patriot Viper Steel 2x16 GB 6000 MHz CL30.
Kasa: ASUS A21 ARGB.
İşlemci: 7800x3D.

AMD Software Adrenalin 25.8 sürümündeyken takılmaları yaşıyordum 25.9. 1 ve 25.9. 2 sürümlerinde azaldı sanmıştım ancak düzelme olmamış. Sorun BIOS'umu 1016 sürümünden 1017 sürümüne güncellememden sonra ve kasa&psu değişimi yapmamdan sonra başlamış olabilir(bunları yaptıktan sonra olabileceğini hatırlıyorum belki faydası olur teknik açıdan). Bundan önceki kasa ve PSU FSP CMT 212/a FSP Hyper Pro 650 watt 80 + Bronze.

Şu anda bilgisayarımda 9070 XT tamamen çıkık durumda. 7800x3D işlemcisinin grafik birimiyle kullanıyorum ve hale takılma sorunum var.

2 kere Windows'u baştan kurmayı denedim olmadı. İnternetteki fare güç seçeneklerini denedim olmadı. Windows'u 25h2'ye kadar güncelledim yine olmadı. Tüm USB slotlarında denedim yine takılma gözlemledim diye hatırlıyorum(mouse bazen 1 saat takılmıyor bazen 5 dakikada 3 kere takılıyor bu sebeple takibim zor oluyor). USB slotlarında diğer ekipmanlarım düzgün çalışıyorlar.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Farenin bozulmaya başlamış olabileceğini düşündünüz mü? Laptop veya bağlayabileceğiniz başka bir cihaz ile de deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…