R7 7800x3D tray işlemci hatalı geldi

Ben aldığım zaman çok daha fazla olumsuz yorum vardı. Puanı yükselmiş ve olumsuz yorumlar kaldırılmış anladığım kadarıyla.

Bu arada sizin işlemcinizinde sağ ve sol köşesinde boşluk var. Bu gün başka konuda da aynısını görmüştüm.

hocam o boşluk altındaki kutuya ait. İşlemciyi düz bir zemine koymadım. Şimdi işlemciyi geniş açıyla atacağım size

Ben olsam direkt iade ederim, sonuçta sıfır ürün parası veriyorsun üstünde toz bile olmaması gerek paketi ilk sen açıcaksın.
Afedersiniz ama eşek gibi yenisi yollamak zorunda, ben kabul etmek zorunda mıyım çizikli ürünü?
Satış sayfasında ne gözüküyorsa onu yollayacak 3 kuruşa alınmıyor bu ürünler.

Son düzenleme:

o kısım yok çok enteresan şaka gibi. Yeni sürümlerde yok mu acaba.

Büyük ihtimal yeni sürümlerde yok.

Hocam pazartesi makro ile inceletip sonuca göre iade mi edeyim. Yoksa direkt iade edip vatan-MediaMarkt gibi yerlerden kutulu şekilde alıp geçelimmi

İade et neden incelemeye veriyorsun, aklına takıldıysa iade et gözünle görüp al, Sonuçta sıfır gibi durmuyor.

Hocam pazartesi makro ile inceletip sonuca göre iade mi edeyim. Yoksa direkt iade edip vatan-MediaMarkt gibi yerlerden kutulu şekilde alıp geçelimmi.

Çizik olmasa kullanın derdim ama çizik olduğu için bence iade edin. Aynı satıcıdan ben ve paylaştığım konu sahibide aldı. Aylardır kullanıyorum sorun yok. Ama sizinki biraz farklı bir durum. Ürün çizilmiş çünkü riske almaya değmez.

İade et neden incelemeye veriyorsun, aklına takıldıysa iade et gözünle görüp al, Sonuçta sıfır gibi durmuyor.
Hocam amazon açılmış kutulara iade alıyor mu ? Satıcı gelip sonuçta kutuyu açmış bu diyebilir mi ? Daha önce amazonda bu tarz şeyler yaşamış arkadaşlar var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…