Sniper ghost Warrior'u yeni indirdim voltaj veya diğer değerler bu şekilde.
haaa anladım o duruma hiç dikkat etmemiştim stres testi yapmıştım dün 10 dakika civarı 100 100 kullandığında 75 i hiç geçmemişti bende.Ben niye ısınmadığını anladım. Kullandığınız ekran kartından kaynaklı. 4060 ile kullandığınız için dikkat ederseniz işlemci kullanımı %19 bandında geziyor. Ben 4070 Ti Super ile kullanıyorum %50 civarı kullanıma çoğu oyunda rahatça çıkıyor. Ne kadar çok yüke girerse o kadar ısınır işlemci. Stress testlerinde zaten %90-100 yüke girdiği için tabiri caizse hayvan gibi ısınıyor.
Haaa anladım o duruma hiç dikkat etmemiştim stres testi yapmıştım dün 10 dakika civarı 100 100 kullandığında 75'i hiç geçmemişti bende.
Hm olabilir o testi yapmadım şuan.Havalar soğudu 75 derece olması normal. Bende 1-2 ay önce test ettiğimde 79 derece görmüştü en fazla. Ki benim termal macun kötü ve ben hava daha sıcakken test ettim işlemciyi. Şu an havalar bayağı soğuk. Cinebench R23 çoklu çekirdek testi yaptınız mı? En çok o ısınmasına sebep oluyor.
googleye Cinebench R23 yazıp ilk çıkanı indiriyimmi.Havalar soğudu 75 derece olması normal. Bende 1-2 ay önce test ettiğimde 79 derece görmüştü en fazla. Ki benim termal macun kötü ve ben hava daha sıcakken test ettim işlemciyi. Şu an havalar bayağı soğuk. Cinebench R23 çoklu çekirdek testi yaptınız mı? En çok o ısınmasına sebep oluyor.
HM olabilir o testi yapmadım şu an.
Bu site güvenilir.googleye Cinebench R23 yazıp ilk çıkanı indiriyimmi.
Tamamdır bi ara yaparım boş bi zamanımda tekrardan teşekür ederim.Cinebench R23 çoklu çekirdek testi yapın 80 derece görür büyük ihtimâl. Diğer testlerden daha çok ısındırıyor işlemciyi.
Tamamdır bir ara yaparım boş bir zamanımda tekrardan teşekkür ederim.
Birazdan yapıyım pc durduk eyre mavi ekran verdi onun için konu oluşturcaktım şimdiValorant'ı Low ayarlarda da test eder misiniz? Benim işlemci ile arasında farklılık olacak mı kıyas yapmış oluruz.
Valorant'ı Low ayarlarda da test eder misiniz? Benim işlemci ile arasında farklılık olacak mı kıyas yapmış oluruz.
En düşük ve en yüksek grafik fbs bu şekikilde.Valorant'ı Low ayarlarda da test eder misiniz? Benim işlemci ile arasında farklılık olacak mı kıyas yapmış oluruz.
Birazdan yapıyım pc durduk eyre mavi ekran verdi onun için konu oluşturcaktım şimdi
En düşük ve en yüksek grafik fbs bu şekikilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.