Sorun büyük ihtimalle RAM'de ama BIOS'u ve chipset sürücüsülerini güncelleyebilirsin.
Hocam ikisini de güncelledim ama BIOS güncelledikten sonra BIOS sürüm numarası ve BIOS tarihi değişmiyor.
Hocam ben de yakın zamanda benzer sorun yaşadım BIOS üzerinden XMP ayarını kapatıp deneyin veya düşük MHz olarak XMP profili seçip deneyebilirsiniz.
Hepsini denedim hocam XMP açık ve kapalı düşük MHz fark etmedi aynı sorunu yapmaya devam ediyor.
Amazon.com.tr
Bu expo ram den aldım ve geldi taktım ama maalesef sorun devam etti.
Farklı bi ekran kartı ile denedim olmadı
Win 11
Win 10
İkisini de ikişer defa yeniden yükledim tüm sürücüleri güncelledim olmadı
Eski versiyon bios denedim
En son versiyon bios denedim yine olmadı
Şuan anakart dan şüpheleniyorum
Ve şunu fark ettim bilgisayar donunca kulaklıktan arada bi ufak cızırtı geliyor ve donmadan önce ses kesilip kesilip düzeliyor sonra donuyor oyunu kapatsam da masaüstünde donmaya devam ediyor reset atıyorum windows şifresi ekranında donuyor bi kaç defa bios da bile takıldığını gördüm. Bir kaç resetten sonra düzeliyor
Amazon.com.tr
Bu expo ram den aldım ve geldi taktım ama maalesef sorun devam etti.
Farklı bi ekran kartı ile denedim olmadı
Win 11
Win 10
İkisini de ikişer defa yeniden yükledim tüm sürücüleri güncelledim olmadı
Eski versiyon bios denedim
En son versiyon bios denedim yine olmadı
Şuan anakart dan şüpheleniyorum
Ve şunu fark ettim bilgisayar donunca kulaklıktan arada bi ufak cızırtı geliyor ve donmadan önce ses kesilip kesilip düzeliyor sonra donuyor oyunu kapatsam da masaüstünde donmaya devam ediyor reset atıyorum windows şifresi ekranında donuyor bi kaç defa bios da bile takıldığını gördüm. Bir kaç resetten sonra düzeliyor