R7 8700F ve RTX 4060 sistem uyumlu mu?

hocam söyle yapalım ben biraz bilgisayar konusunda çok sıkıntı çektim yanlış anlamayın sorunlarla uğraşmadan sıfır risksiz birşey istiyorum ryzen 7 9700x ve rx 7800xt için diğer parçalarını uyumlu olanları öneririmisiniz

hocam söyle yapalım ben biraz bilgisayar konusunda çok sıkıntı çektim yanlış anlamayın sorunlarla uğraşmadan sıfır risksiz birşey istiyorum ryzen 7 9700x ve rx 7800xt için diğer parçalarını uyumlu olanları öneririmisiniz
Hocam teknolojik ürünlerin %0 risk i bende istiyorum ama şans işi de var ama 9700x ile rx7800xt 1080p darboğaz olsa bile çok minimal olur bu yüzden kötü bir durum değil.

hocam ozaman yüzbaşının yazdı sistemin sadece işlemcisini değiştirip alsam bi sorun olmaz

Hocam ben söyle bir sistem yaptıım

psu ve işlemci soğutucusunda karar kılamadım bir tek bunlar uyumludur dimi hocam

Son düzenleme:
hocam ozaman yüzbaşının yazdı sistemin sadece işlemcisini değiştirip alsam bi sorun olmaz

Hocam ben söyle bir sistem yaptıım

psu ve işlemci soğutucusunda karar kılamadım bir tek bunlar uyumludur dimi hocam
Sizin sistem kötü olmuş kasa, monitör, çöp m2 de iyi değil.

Sizin sistem kötü olmuş kasa, monitör, çöp m2 de iyi değil.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html Bu kasa çok daha kaliteli hem de psu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı