R7 9700X Excavator V90 ile fazla ısınır mı?

sternn12

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan uygun fiyata hazır sistem aldım. İşlemcim 9700X, soğutucu olarak ise dahili gelen Excavator V90 vardı, şu an onu değiştiremedim. Soğutucu 1600 RPM, 30–39 CFM değerlerinde. Yaklaşık bir ay sonra değiştirip Peerless Assassin'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu 1 ay içinde çok sıkıntı yaratır mı?

Bir de elimde eski bilgisayardan kalan Wraith Stealth var, kısa vadede hangisi daha az problem yaratır, stealth'ı da takabilirim kasaya.

Son düzenleme:
Hocam merhabalar, malesef soruna cevabım yok.Ben bir soru soracağım.O soğutucuyu nasıl taktınız?Yarım saattir takmaya çalışıyoruz arkadaşımla takamadık.Yardımcı olursanız sevinirim

Yük altında 100 dereceyi geçer sistem reset atar almayın.

Aldım hocam yaklasık 1 aydır kullanıyorum, yani tabii ki serin çalışmıyor ancak öyle bir sıkıntı yaşamadım.

Hadi canım iyimiş bizim bir arkadaşada almıştık bende ucuz soğutucu arıyordum. Hatta ben 14400F için alacaktım araştırayım madem teşekkürler.

Hocam merhaba, maalesef soruna cevabım yok. Ben bir soru soracağım. O soğutucuyu nasıl taktınız? Yarım saattir takmaya çalışıyoruz arkadaşımla takamadık. Yardımcı olursanız sevinirim.

Önce şeffaf aparatları sokete uygun 3 dişten birine takıyorsun sonra sokete oturtuyorsun platformu sonra o şeffaf aparatların içine çıkan siyah aparatları sokuyorsun iyice oturuyor. En son termal macunu sürüp ilk ağzı büyük olan çentiği sonra küçük çentiği oturtuyorsun. Bu kadar.

Hadi canım iyimiş bizim bir arkadaşada almıştık bende ucuz soğutucu arıyordum. Hatta ben 14400F için alacaktım araştırayım madem teşekkürler.

Önce şeffaf aparatları sokete uygun 3 dişten birine takıyorsun sonra sokete oturtuyorsun platformu sonra o şeffaf aparatların içine çıkan siyah aparatları sokuyorsun iyice oturuyor. En son termal macunu sürüp ilk ağzı büyük olan çentiği sonra küçük çentiği oturtuyorsun. Bu kadar.

Hocam 700 lira civarında sanırım, ben uyguna sistem bulmuştum sistemle beraber geldi o nedenle kullanıyorum fiyatını edecek bir performansı yok bence, yaklasık bir 200 300 ekleyip enermaxın hava sogutucusunu alabilirsiniz daha iyi olur.

Hocam 700 lira civarında sanırım, ben uyguna sistem bulmuştum sistemle beraber geldi o nedenle kullanıyorum fiyatını edecek bir performansı yok bence, yaklasık bir 200 300 ekleyip enermaxın hava sogutucusunu alabilirsiniz daha iyi olur.

N11 de 350 TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı