R7 9700X için sıvı soğutma önerisi

5dolarveririm

Hectopat
Daha fazla  
RAM
G Skıll 6000Mhz cl36 16GB ram
Ekran kartı
Rx9060XT
Anakart
B650M-R
İşlemci
Ryzen 7 9700X
Arkadaşlar yeni sistem aldım, işlemci için sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Sistem özellikleri:
RX 9060 XT ekran kartı.
B650M-R anakart.
Ryzen 7 9700X.

Buna göre bir sıvı soğutma önerirseniz sevinirim. Bütçem çok değil, taksitle alabileceğim bir şey olursa daha iyi olur.

Sıvı soğutma olması mecbur değilse çok daha uygun kaliteli hava soğutma alabilirsiniz.
Hocam bir bilgisayarcı sıvı soğutma eninde sonunda gerekecek dedi.Hava soğutma bir yere kadar götürür dedi.Bende işlemci hasar görmesin diye ondan düşünüyorum.

Hocam bir bilgisayarcı sıvı soğutma eninde sonunda gerekecek dedi.Hava soğutma bir yere kadar götürür dedi.Bende işlemci hasar görmesin diye ondan düşünüyorum.
Hocam onu diyen bilgisayarcıya bir daha uğramayın, attığım soğutucu hem çoğu 240mm'den daha iyi performans veriyor hem de bilgisayara zarar verme olasılığı sıvı soğutmadan çok daha az hatta yok.

Sıvı soğutma zamanla sızıntı, tıkanma veya pompanın bozulması gibi bir çok problem yaşatabilir.

Hocam onu diyen bilgisayarcıya bir daha uğramayın, attığım soğutucu hem çoğu 240mm'den daha iyi performans veriyor hem de bilgisayara zarar verme olasılığı sıvı soğutmadan çok daha az hatta yok.
Hocam ben çok bilgili değilim yeni yeni öğreniyorum.Bu yüzden bilgilidir diye güvendim.

Hocam ben çok bilgili değilim yeni yeni öğreniyorum.Bu yüzden bilgilidir diye güvendim.
Hocam sizlik bir durum yok, bilmiyor olabilirsiniz. Forumdaki çoğu arkadaş ta bana katılacaktır.

Hocam o zaman birkaç fikir daha göreyim ona göre alıyım en son.

Bir de hocam hava soğutucu ve işlemci soğutucu aynı şey değil mi?
Bahsettiğimiz hava soğutma evet işlemci soğutucu ile aynı şey.

Hocam bahsedilen hava soğutma çoğu sıvı soğutmadan daha iyi e insanlar neden sıvı soğutma kullanıyor diye sorabilirsiniz sıvı soğutmanin tek + si görünüş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı