R7 9700X RTX 4060 Ti 16G sistem mi i7 14700K RTX 4060 Ti 8G sistem mi?

60-70k
Bu fiyatlara 5070 vesaire bulunabiliyor fakat kaliteli markalar olması isterim, sonrasında ekran kartını vesaire geliştiririm zaten.

60 70 k ya 9070 XTli bir sistem alabilecekken niye 4060 gibi kartlara bakıyorsunuz ki hocam gereksiz o bütçede o kartlara bakmayın.

"Bu fiyatlara 5070 vesaire bulunabiliyor fakat kaliteli markalar olmasını isterim, sonrasında ekran kartını vesaire geliştiririm zaten."

Anakart o bütçeye göre çöp, ekran kartı çöp, O işlemciye o anakart güçsüz gelir.

Son düzenleme:
Kaliteli marka derken mesela ASUS kalitesiz bir marka mı? 5070 için konuşuyorum.
kaliteli marka oldukları için 60k zaten, asus kalitesiz bir marka demedim, cooler master bir kasa yerine no name bir kasa da alabilirim fakat dediğim gibi temel parçaları iyi seçip ilerde geliştirebilirim.

"Bu fiyatlara 5070 vesaire bulunabiliyor fakat kaliteli markalar olmasını isterim, sonrasında ekran kartını vesaire geliştiririm zaten."

Piyasada bulucakların kaliteli bilindik markalar çoğu zaten de olay o değil zaten hocam 60 70 k bir bütçede 4060 4060 Ti gibi kartların yanına yaklaşılmaz ki diğer bileşenleri saymıyorum bile tofaşa Ferrari motoru takmak gibi olmuş. Alacağınız 9070'li (ki 4080-90 gibi kartların piyasası şu an biraz fazla) bir sistem sizi çok uzun süre götürür ekleme yapmadan sadece bir SSD değişirsiniz yetersiz gelirse.

Piyasada bulucakların kaliteli bilindik markalar çoğu zaten de olay o değil zaten hocam 60 70 k bir bütçede 4060 4060 Ti gibi kartların yanına yaklaşılmaz ki diğer bileşenleri saymıyorum bile tofaşa Ferrari motoru takmak gibi olmuş. Alacağınız 9070'li (ki 4080-90 gibi kartların piyasası şu an biraz fazla) bir sistem sizi çok uzun süre götürür ekleme yapmadan sadece bir SSD değişirsiniz yetersiz gelirse.
Ekran kartı olarak rtx istiyorum, bu fiyat bandında hangi kartı alabilirim?

Ekran kartı olarak RTX istiyorum, bu fiyat bandında hangi kartı alabilirim?

4070 Super 4070 Ti Super sanırım bulabileceğiniz em makulu 4080 baktığım kadarıyla sizin bütçeden fazla ikinci el temiz bulabilirseniz oda olur tabii. Fakat AMD'nin 9070 serisi sandığınızdan çok daha iyi tarih oldu o driver sıkıntıları vs tabii yine de siz bilirsiniz.

4070 Super 4070 Ti Super sanırım bulabileceğiniz em makulu 4080 baktığım kadarıyla sizin bütçeden fazla ikinci el temiz bulabilirseniz oda olur tabii. Fakat AMD'nin 9070 serisi sandığınızdan çok daha iyi tarih oldu o driver sıkıntıları vs tabii yine de siz bilirsiniz.

Alabiliyorsa 4070 Ti Super, alamazsa 5070 alabilir. Tabii bende AMD tercih ederdim bu fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı