R7 9700X - RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Anladım hocam, yüksek grafikte oyun oynayacaksınız, oyun oynamayı seven birisiniz. Günümüze kadar olan oyunlar için ekran kartının 8 GB oluşu ve 16 GB RAM yeterli geliyor ama ileriye dönük alıyorsanız ve bu bütçelere çıkabiliyorsanız ekran kartınız minimum 12 GB ve RAM 32 GB bandında tutmanızı öneririm ki ilerleyen yıllarda uğraşmayın.

Ekran kartı 16 GB Ti model zaten RAM ileride 32 olur ama bu sistem bana kalırsa alınmaz tam fiyatı bilinmiyor Dolar kuru ve +KDV yazmışlar. Kim bilir KDV %kaç olacak sistem kaç TL'ye gelecek.

Bu soğutucuyla ilgili olan kısım ne anlama geliyor

9mm soğutucu kullanıyor 9700X o soğutucuya ne desin. En az çift kule bir hava soğutucu ya da 240mm sıvı soğutucu lazım iyi bir model.

Son düzenleme:
Ekran kartı 16 GB Ti model zaten RAM ileride 32 olur ama bu sistem bana kalırsa alınmaz tam fiyatı bilinmiyor Dolar kuru ve +KDV yazmışlar. Kim bilir KDV %kaç olacak sistem kaç TL'ye gelecek.

9mm soğutucu kullanıyor 9700X o soğutucuya ne desin. En az çift kule bir hava soğutucu ya da 240mm hava soğutucu lazım iyi bir model.

Alttaki resimde 800 dolar bandında bir bilgisayar daha var sanırım onu görmediniz. Konu sahibinin diğer resimdeki sistemi almayı düşünmüş olma ihtimaline karşı böyle bir detay verdim.

9mm soğutucu kullanıyor 9700X o soğutucuya ne desin. En az çift kule bir hava soğutucu ya da 240mm hava soğutucu lazım iyi bir model.
45 civarı olacagini dusunuyorum

üstteki işimi görür diye dusunuyordum simdi sogutma konusuna girince üzülmüş oldum eski pcm çok ısınıyordu bu yüzden performansı kötü etkiliyordu
Alttaki resimde 800 dolar bandında bir bilgisayar daha var sanırım onu görmediniz. Konu sahibinin diğer resimdeki sistemi almayı düşünmüş olma ihtimaline karşı böyle bir detay verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı