R7 9700X - RX 9070XT sistem alınır mı?

dilarakrgz

Zeptopat
Daha fazla  
Fiyatı 64K, alınır mı? Ekran kartı markası PowerColor harici olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum.

WhatsApp Image 2025-03-24 at 19.44.54.jpeg

Fiyatı 64K, alınır mı? Ekran kartı markası PowerColor harici olarak sıvı soğutma almayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2453283
Nereden topladın? Ayrıca Powercolor gayet köklü bir markadır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. İşlemci-ekran kartı uyumlu bence bütçeyi biraz daha arttırıp wifi ki bir anakarta geç. Onun dışında bence ram yetersiz. 2x 16 yapmalısın eğer bütçen varsa. Kasa özelleştirebiliyorsan bence gamepower I değiştir.

Nereden topladın? Ayrıca Powercolor gayet köklü bir markadır gözün kapalı alışveriş yapabilirsin. İşlemci-ekran kartı uyumlu bence bütçeyi biraz daha arttırıp wifi ki bir anakarta geç. Onun dışında bence ram yetersiz. 2x 16 yapmalısın eğer bütçen varsa. Kasa özelleştirebiliyorsan bence gamepower I değiştir.
1742836702783.png

Anakart ve ram değiştirdim 66 böyle fiyatı

Eki Görüntüle 2453283
hazır sisteme göre fiyatı normal denebilir. eğer hazır sistem şart ise bazı özelleştirmeler ile almanı tavsiye ederim.
hazır sistem değilmiş

Eki Görüntüle 2453291
Anakart ve RAM değiştirdim 66 böyle fiyatı.

Bütçen ne kadar? Ve parça parça olur mu?

Özelleştirmedeki diğer kasalar böyle
1742836822222.png

hazır sisteme göre fiyatı normal denebilir. eğer hazır sistem şart ise bazı özelleştirmeler ile almanı tavsiye ederim.
hazır sistem değilmiş

Bütçen ne kadar? Ve parça parça olur mu?
bütçe 70k parça parça da olur

Özelleştirmedeki diğer kasalar böyle Eki Görüntüle 2453294

Bütçe 70k parça parça da olur.

Toplamda 71.827TL

Hocam bu işlemciye sıvı soğutma tak bari bir de akvaryum kasa yok beğenmedim.😡

Hocam bu işlemciye sıvı soğutma tak bari bir de akvaryum kasa yok beğenmedim.😡

Hocam aman aman siyah sisteme beyaz ekran kartı gibi bir hata yapmayın ben yaptım şimdi yazın minimum 10k masraf çıkacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı