GlassySky
Femtopat
Daha fazla
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/2J43T25T
![]()
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Zaopin Z2 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Litepad Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İlk başta yazılım kısmını görmemişim ama şimdi düzeltiyorum. 101 BİN TL tutuyor.
Eki Görüntüle 2483004
Scyrox fareler herkese gidecek ürünler değiller. Ben o yüzden önermiyorum. Özellikle TR oyuncularının çoğu Scyrox tarzı fareler kullanmamıştır bile daha önceden hadi deneyimsiz olan veya shape çok umursamayan adam için sorun yok ama cidden konfor isteyen adama Scyrox önermek küfür etmek gibi bir şey. Sadece ufak elli ve fingertip ve claw tutan ufak farelere alışkın G203 ve G102'den gelen adama önerebileceğin fareler. Onun dışındaki TR'de meşhur olan ve çok kullanılan farelerin çoğu büyük boyutlu fareler zaten. İncelemeciler öneriyor diye kafadan her konuya aynı ürünü paylaşıyorsunuz olmaz öyle. Teknik verisi falan fark edilemeyecek düzeyde iyi diye gidip insana uymayacak fareler öneriyorsunuz.
Zaten işin bilgilisi adamda gidip forumda konu açmaz.
Gigabyte B650M S2H anakart uygun olur mu bu sisteme? Anakartı 3, 4K'ya çözmeye çalışıyorum. Temel fonksiyonlarında karşılaması yeterli benim için. Yani işlemci kendini engelsiz kullansın, RAM'ler ve ekran kartı da tabii. Gerisi extra şimdilik. Ekstra özellikler gerekli değil. İleride yükseltirim motherboard'u. Amacım bu yönde yani.
Son düzenleyen: Moderatör: