GameSir Cyclone 2 vs Tarantula Pro vs DualSense

Bütçe
3000 ₺ civarı
Pek kullanmaya vaktim olmadı. İlk aldığımda birkaç oyunda denemiştim bir sorun yoktu.

Hocam bende hikayeli oyunlar yani en çok oynanan RDR 2 God of War GTA 5 ve FC 26 Ultimate Team için alacağım FC 26 için rekabet önemli olduğu için sağlam ve ergonomik lazım ilk defa asimetrik kullanacağım ekstra olarak titreşimi fena olmamalı Cyclone 2 tavsiye eder misin?

Hocam bende hikayeli oyunlar yani en çok oynanan RDR 2 God of War GTA 5 ve FC 26 Ultimate Team için alacağım FC 26 için rekabet önemli olduğu için sağlam ve ergonomik lazım ilk defa asimetrik kullanacağım ekstra olarak titreşimi fena olmamalı Cyclone 2 tavsiye eder misin?
Titreşim xbox 9.nesilden az diye biliyorum. Yön tuşları mk11 gibi oyunlarda komboları patates edebiliyor. Onun dışında bir eksisini şuan görmedim.

Ben çok kullanamadım açıkçası, sadece 2 oyunda, yaklaşık 6-7 saat kadar oynama imkanım oldu, bu süreçte de memnun kaldım. Şu anlık bir şikayetim yok. Konfor, tuşların yumuşaklığı, tepkime hızı vs. çok iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı