R7 9700X sisteme macOS nasıl kurulur?

Froxx

Hectopat
RAM
G.Skill 32 GB 6000 MHz
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
RTX 5070 Ti
Anakart
Gigabyte B850 EAGLE WIFI6E
İşlemci
R7 9700X
Merhaba, belirttiğim sisteme macOS kurmak istiyorum ancak internette çok fazla kaynak var ve kafam karıştı. ISO dosyasını güvenilir bir kaynaktan nasıl temin edeceğimi anlayamadım. Ayrıca kurulum sürecini tam olarak kavrayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Yanlış bilgi
Merhaba, belirttiğim sisteme macOS kurmak istiyorum ancak internette çok fazla kaynak var ve kafam karıştı. ISO dosyasını güvenilir bir kaynaktan nasıl temin edeceğimi anlayamadım. Ayrıca kurulum sürecini tam olarak kavrayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bildiğim kadarı ile resmî olarak macOS'i Windows'a ücretli ya da ücretsiz yükleyemiyorsunuz.

Öyle olsa insanlar Mac almazdı, direkt kendi bilgisayarına kurardı.

Ancak birkaç direkt tema uygulayabilecek uygulamalar var, Steam'de bende de var ya da ücretsiz her şeyi tek tek indirerek yapabilirsiniz, o da daha çok performans düşürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarı ile resmî olarak macOS'i Windows'a ücretli ya da ücretsiz yükleyemiyorsunuz.

Öyle olsa insanlar Mac almazdı, direkt kendi bilgisayarına kurardı.

Ancak birkaç direkt tema uygulayabilecek uygulamalar var, Steam'de bende de var ya da ücretsiz her şeyi tek tek indirerek yapabilirsiniz, o da daha çok performans düşürür.
Cok detayli bilgim yok ancak direk macos kurulur. Windows ile baglantisi yok.

800 tane basarili kurulum.

@claus yardimci olabilir.

AMD dahili GPU sistemler biraz sıkıntılı gibi hala. Mümkünse uygun bir GPU edinip deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı