R7 9700X ve RTX 4070 Ti Super için PSU önerisi

istinye

Hectopat
Mümkünse Hepsiburada üzerinden alabileceğim bir PSU ihtiyacım var, full moduler olması tercih sebebim.
Elimdeki parçalara uyumlu güncel bir güç kaynağı olursa iyi olur, Hepsiburada üstünde 1000 TL kuponum var ilk tercihim olur.

İşlemci: R7 9700X.
Ekran kartı: 4070 Ti Super.
Anakart: ASUS ROG STRIX B650A.
RAM: XPG 6400 mhs DDR 5 2x16 GB.

NZXT C750 modelini bir akrabam almıştı, sanırım Hepsiburada'da mevcut. Sessizliğine ve premium hissiyatını sevmişti bakabilirsiniz.

Geçmişken ATX 3.0 değil de ATX 3.1 PSU'ya geçmeni öneririm. MSI PSU'larda fan ses problemi yaygın, doğru modeli seçmelisin. 850 WATT, Gold sertifikalı, ATX 3.1 FSP veya NZXT marka PSU uyguna bulunabilir.

Önerim:

Önerdiğim FSP ATX 3.1 yeni nesil ekran kartı güç kablosunun (Atx 3.0'ın) yenilenmiş versiyonu. ATX 3.0 ile kartların tam oturmamasına bağlı yanmalar yaşanınca tasarımdaki hatayı düzeltip yenilenen standartın adını ATX 3.1 yaptılar. FSP çok köklü ve sağlam markadır PSU ve kesintisiz güç kaynaklarında.

Ben de Galax RTX 4070 TI SUPER kullanıyorum. PSU olarak NZXT C1000 ATX 3.1 (1000 WATT) kullanıyorum mesela. ATX 3.1 NZXT marka PSU'lar başka sitelerde daha uygun iken Hepsiburada pahalılar.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı