R7 9700X ve RX 9070 XT sisteme PSU önerisi

ozz1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, geçen cuma gaming gecesinden Lian Li Edge750 aldım 4.699 ₺'ye.

Nasip olursa 9700X ve 9070 XT'li sistem kurmayı düşünüyorum.

Bu PSU aldığım bu fiyata değer mi, sistemi kaldırır mı? Yakın fiyatlarda High Power ve Raijintek PSU'larda varmış 850w, iade edip bunlardan birini ya da sizin önerebileceğiniz başka bir model mi alayım?

Şimdiden teşekkürler.

Bu psu benim de radarımda, high power ı daha önce yıllarca kullanmış sorun yaşamamıştım. Ama modüler olsa daha iyi olur diye düşündüm, en kötü ihtimal bunu satın alacağım.

Sisteme yeterli gelir ama iade edebiliyorsan Cratos alın. İç bileşen olarak çok daha üstün.
Güzel bir PSU ama iade edebilirsen Kratos 850w daha iyi olur gibi.
Edemiyorsan hiç uğraşma rahatça kullanmaya devam edebilirsin.

Kargo paketini bile açmadan iade edebilirim belki. Cratos da aklıma yatan bir model. Kredi kartı puanı kullanımı, puan yüklenmesi vs. ve 6 ay vade farksız taksit imkanı sebebiyle pazarama üzerinden almayı düşünüyorum ancak cratos 850w yok orda, cratos 1000w ya da ampere 850w mevcut.
şuanki durumda
cratos 1000w 5.900₺ ye
ampere 850w 5.550₺ ye
başka bir alternatif enermax dfx 1200w ise 5.200₺ ye gelecek gibi fiyat değişikliği olmazsa

Bu psu benim de radarımda, high power ı daha önce yıllarca kullanmış sorun yaşamamıştım. Ama modüler olsa daha iyi olur diye düşündüm, en kötü ihtimal bunu satın alacağım.

Kargo paketini bile açmadan iade edebilirim belki. Cratos da aklıma yatan bir model. Kredi kartı puanı kullanımı, puan yüklenmesi vs. ve 6 ay vade farksız taksit imkanı sebebiyle pazarama üzerinden almayı düşünüyorum ancak cratos 850w yok orda, cratos 1000w ya da ampere 850w mevcut.
şuanki durumda
cratos 1000w 5.900₺ ye
ampere 850w 5.550₺ ye
başka bir alternatif enermax dfx 1200w ise 5.200₺ ye gelecek gibi fiyat değişikliği olmazsa
Enermax en mantıklısı duruyor. Yalnız fan eğrisi biraz sert. Sesli gelebilir.

yükte çok mu sesli olur, 4k da kullanmayı planlıyorum.
Bazı kişilere sesli geliyor bazılarına gelmiyor. Bu sebeple bir şey demek zor. Tam yükte 35 -40 desibel kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı