Evet cuma akşamı almıştım gaming gecesindenOlabilir. Gold versiyonu mu?
Evet cuma akşamı almıştım gaming gecesindenOlabilir. Gold versiyonu mu?
Edilebilir. Performansı güzel. Hatta bayagıda sessizmiş. Fakat iç bilesenleri mükemmel değildir diye düşünüyorum. 1000W gold versiyonunda filtrelemede nispeten iyi olmayan parçalar kullanılmıstı.Evet cuma akşamı almıştım gaming gecesinden
Bu PSU benim de radarımda, High Power'ı daha önce yıllarca kullanmış sorun yaşamamıştım. Ama modüler olsa daha iyi olur diye düşündüm, en kötü ihtimal bunu satın alacağım.
Yusuf hocam tekrar rahatsız ediyorum sizi kusra bakmayın. Lian li edge750 yi iade edip etmeme ve yeni ürün alma konusunda son kararımı vermek üzereyim.Edilebilir. Performansı güzel. Hatta bayagıda sessizmiş. Fakat iç bilesenleri mükemmel değildir diye düşünüyorum. 1000W gold versiyonunda filtrelemede nispeten iyi olmayan parçalar kullanılmıstı.
ATX 3.0 ile ATX 3.1 arasındaki farkı anlatan rehber mevcut fakat bu forumda değil. Link veremiyorum. Mavili bir forum, oradan bakabilirsiniz.Yusuf hocam tekrar rahatsız ediyorum sizi kusra bakmayın. Lian li edge750 yi iade edip etmeme ve yeni ürün alma konusunda son kararımı vermek üzereyim.
Enermax revolution 1350w
Raijintek cratos 1000w
Fsp Vita 850w 80+ gold
Bu ürünleri 6 taksit ile alabiliyorum şuanda ilgili site üzerinden. Haricinde corsair ve msi in 750-850w modelleri de var.
F/p oranı, bileşen kalitesi, sunduğu garanti süresi ve uzun vadeli kullanım vs için hangisini tercih etmeliyim?
Bir de atx3.0 ile atx3.1 arasında ne fark var, seçimimde göz önünde bulundurmalı mıyım?
Tekrardan teşekkür ederim Yusuf hocam. Enermax revolution 1350w ürünü sipariş verdim. Umarım ses sorunu, coil whine gibi problemlerle karşılaşmadan kullanırım.ATX 3.0 ile ATX 3.1 arasındaki farkı anlatan rehber mevcut fakat bu forumda değil. Link veremiyorum. Mavili bir forum, oradan bakabilirsiniz.
Bunun dışında, Raijintek Cratos ile Enermax benzer ürünler. Zaten ikisini de aynı üretici üretiyor ve aynı platformu kullanıyorlar. Tercih Enermax’tan yana olabilir; fan sesi rahatsız ederse Cratos modeli düşünülebilir. FSP Vita GM850’nin iç bileşenleri güzel, ancak fanıyla ilgili sıkıntı yaşayanlar da var (Reddit gibi yerlerde paylaşımlar mevcut). 10 yıl garantisi olsa da, bu bir eksi olarak sayılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.