AhmetAlii
Decipat
Bu anakartı bende öneririm.
2K fazlasına X870 anakart varken B650 almak ne kadar mantıklı? X870 Tomahawk şu an 12.5k
Bu anakartı bende öneririm.
İkiside normal kullanıcılar için gereksiz anakartlar.Hocam bunlar indirimde şu an isterseniz bir bakın;
MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870 Soket AM5 8400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Birkaç model daha var X870 model indirimli bakabilirsiniz.
İkisi de normal kullanıcılar için gereksiz anakartlar.
Normalde ihtiyacın olmayan bir şeyi uyguna aldım diye sevinmek aslında çok şey anlatıyor.Fiyatları şu an gayet alınabilir. Piyasanın 2K altındalar.
Normalde ihtiyacın olmayan bir şeyi uyguna aldım diye sevinmek aslında çok şey anlatıyor.
AM5'e çıkacak bütün işlemcileri rahatça kaldırır ve normal bir kullanıcı için çok yeterli.Öneride bulununda hocam. İhtiyacımız olan anakartı öğrenelim.
AM5'e çıkacak bütün işlemcileri rahatça kaldırır ve normal bir kullanıcı için çok yeterli.
![]()
Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.879,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstte attıklarından sadece X870 Tomahawk alınabilir. ROG X870-F gerçekten gereksiz.
TUF, Tomahawk'tan daha iyi bir anakart.Hocam arkadaş aynı anakart atmış. İndirimde olduğu için ben onun üzerine attım zaten. Bana kalırsa eğer bütçe kısıtlıysa Tomahawk alır geçerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.