R7-9800x3D RX 9070 XT sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan G0best
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.386
Bütçe
85000

G0best

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki görseldeki sistemi almayı düşünüyorum. Ekran kartını da başka siteden 9070XT almayı düşünüyorum. Multiplayer oyunları oynadığım ve ileride ekran kartına güncelleme yapabilmek için işlemciyi 9800x3D seçtim. Sizce sistem nasıl iyi mi farklı bir öneriniz var mı? 9070XT 8x3 pin o yüzden PSU'da bir sıkıntı çıkar mı?

1741274092873.png

Hocam önerilerin için teşekkür ederim. Ama kasayı kendim montajlamak istemiyorum. Yoksa senin de attığın gibi parçaları daha ucuza bulabilirim. İtopya seçtim çünkü peşin fiyata 3 taksit yapıyorlardı o da benim işime geliyordu.

Genel olarak bence seçtiğin parçalar çok iyi değil RAM ve SSD özellikle. Başka hangi siteler peşin fiyatına 3 ay taksit yapıyor bilmiyorum ama sinerjiyede bir bakın isterseniz belki oda yapıyordur.

Genel olarak bence seçtiğin parçalar çok iyi değil RAM ve SSD özellikle. Başka hangi siteler peşin fiyatına 3 ay taksit yapıyor bilmiyorum ama sinerjiyede bir bakın isterseniz belki oda yapıyordur.

Hocam İncehesap yapıyor ama orada daha pahalı gibi parçalar. Sinerji de maalesef taksit yok önereceğiniz İtopya üzerinden SSD ve RAM var mı acaba?

Hocam İncehesap yapıyor ama orada daha pahalı gibi parçalar. Sinerji de maalesef taksit yok önereceğiniz İtopya üzerinden SSD ve RAM var mı acaba?

Renegade bakabilirsin SSD olarak RAM olarak da Patriot'un 16 GB CL30 6000MHz RAM'i var. Seçtiğin anakart çok sevilen bir anakart değil gibi duruyor pek iyi yorumlar görmedim.

İtopya seçtim çünkü peşin fiyata 3 taksit yapıyorlardı o da benim işime geliyordu.

Aslında peşin fiyatına taksit mantıklı değil pek çünkü mesela sistem peşin olmadan normal 3 ay taksitlide 30 bin TL ise peşin fiyat 3 ay taksitle aynı sistem 35 bin olabiliyor. Yani bir şey değişmiyor denebilir genel anlamda.

Hocam peki anakart olarak öneriniz var mı ?
Renegade bakabilirsin SSD olarak RAM olarak da Patriot'un 16 GB CL30 6000MHz RAM'i var. Seçtiğin anakart çok sevilen bir anakart değil gibi duruyor pek iyi yorumlar görmedim.

İtopya olarak yok orada biraz daha pahalı oluyor. Parça parça toplamayı düşünürsen attığım parçaları almanı öneririm.

Hocam dediğim gibi montaj işi sıkıntı yoksa parça parça daha mantıklı. Eğer başka site üzerinden toplarsanız ona da bakabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı