R7 9800x3D RX 9070 XT sisteme göre monitör önerisi

Bütçe
8-13k

IPhKnnI

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Flat 2k IPS (165-240Hz) tercihen 180Hz
Arkadaşlar az önce sistemin parçalarını sipariş verdim ama bu sisteme daha monitör bulamadım. Sizden 2K IPS 180 Hz gibi değerlere sahip olan (2K şart ama 180 değişebilir) ve renk parlaklık kontrast konusunda iyi flat monitörler istiyorum. Sistem:

9070 XT Sapphire Pulse.

9800x3D.

X670E Gaming Plus Wi-Fi

XPG Lancer Blade 2x16 6000MHz CL30.

Samsung 990 Pro 2TB SSD.

Arctic Liquid Freezer III Pro.

NZXT 1000C 1000W.

Dark maxima v30.

Arkadaşlar az önce sistemin parçalarını sipariş verdim ama bu sisteme daha monitör bulamadım. Sizden 2K IPS 180 Hz gibi değerlere sahip olan (2K şart ama 180 değişebilir) ve renk parlaklık kontrast konusunda iyi flat monitörler istiyorum. Sistem:

9070 XT Sapphire Pulse.

9800x3D.

X670E Gaming Plus Wi-Fi

XPG Lancer Blade 2x16 6000MHz CL30.

Samsung 990 Pro 2TB SSD.

Arctic Liquid Freezer III Pro.

NZXT 1000C 1000W.

Dark maxima v30.

Flat bu olabilir daha mantıklısı varsa atarlar fiyatı iyi sayılır.

Curved olarak da bir zamanlar çok önerilen IPS panellere bile taş çıkaran G65B var.

@roxy1881 varsa başka önerin destek atarsan sevinirim.

G65B incelemesi de bu. Sanırım kontrast ve Adobe RGB kısmında daha iyi tam detaylı bakamadım. Flat için ViewSonic kâfi olabilir.

Son düzenleme:

Flat bu olabilir daha mantıklısı varsa atarlar fiyatı iyi sayılır.

Curved olarak da bir zamanlar çok önerilen IPS panellere bile taş çıkaran G65B var.

@roxy1881 varsa başka önerin destek atarsan sevinirim.

G65B incelemesi de bu. Sanırım kontrast ve Adobe RGB kısmında daha iyi tam detaylı bakamadım. Flat için ViewSonic kâfi olabilir.
ViewSonic iyi gibi zaten buraya konu açmadan önce de o vardı aklımda. Kontrast renk gamutu parlaklık gibi şeyler nasıl acaba? Veya başka önemli şeyler de varsa. Ben o kadar teknik detay bilmiyorum.

ViewSonic iyi gibi zaten buraya konu açmadan önce de o vardı aklımda. Kontrast renk gamutu parlaklık gibi şeyler nasıl acaba? Veya başka önemli şeyler de varsa. Ben o kadar teknik detay bilmiyorum.

Hocam attığım konuda rehber linki var bakabilirsiniz oradan.

Yani hangi değer gerçek?

Evet bana da bayağı iyi geldi fiyatına göre işte ama yorumlar dediğim gibi azıcık şüphe uyandırıyor.

Ama büyük ihtimal onu alacağım.

Hocam rehberdeki değer doğru olan. 3000:1 çok iddialı bir değer. Normal olan rehberdeki kötü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı