R7 9800x3D sistem alınır mı?

Bütçe
90000

0Gürkan

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 90K bandında 5070 Ti R7 9800x3D bir setup düşünüyorum. Bu sistemi birkaç değişiklik yaparak alacağım, yapacağım değişiklikler:

İşlemci: R7 9800x3D.
Sıvı soğutma: ASUS Prime LC360.
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB.
SSD: Lexar LNM1090 1TB.

Bu değişikler yapılarak 90K oluyor, sizce bu sistem bu paraya alınır mı? Parça kalitesi nasıldır veya bu sistem fiyatı bandında başka öneri siteminiz var mıdır?

Merhaba, 90K bandında 5070 Ti R7 9800x3D bir setup düşünüyorum. Bu sistemi birkaç değişiklik yaparak alacağım, yapacağım değişiklikler:

Bu değişikler yapılarak 90K oluyor, sizce bu sistem bu paraya alınır mı? Parça kalitesi nasıldır veya bu sistem fiyatı bandında başka öneri siteminiz var mıdır?

Toplama yapabilirsen 5080 ve 7800x3D ile toplayabilirsin.

SSD çok abartılı seçilmiş. Bütün bileşenler dengeli olsa daha iyi olur. Kasa ve güç kaynağı bu bütçeye göre daha kaliteli olmalıydı. Anakart da düşük kalmış gibi. Daha dengeli bileşenlerle RTX 5080'e çıkılabilir.

Toplama yapabilirsen 5080 ve 7800x3D ile toplayabilirsin.

R7 9800x3D istediğimi ve varsa öneri hazır sistem istediğimi yazmışım değil mi?

SSD çok abartılı seçilmiş. Bütün bileşenler dengeli olsa daha iyi olur. Kasa ve güç kaynağı bu bütçeye göre daha kaliteli olmalıydı. Anakart da düşük kalmış gibi. Daha dengeli bileşenlerle RTX 5080'e çıkılabilir.

Öneri sisteminiz var mıdır?

Tamam bende öneri sundum 5080 ve 7800x3D yapabilirsin dedim. 5070 Ti ve 9800x3D istiyorsan toplama yapman daha doğru olur.

Önceki konuda da aynı yorumu yaptınız ve attığınız linklerin hepsi Akakçe'deki en ucuz fiyatlar kaliteli bir yerden aynı ürünleri toplamayı çalışırsam rahat +110k yı buluyor.

Önceki konuda da aynı yorumu yaptınız ve attığınız linklerin hepsi Akakçe'deki en ucuz fiyatlar kaliteli bir yerden aynı ürünleri toplamayı çalışırsam rahat +110k yı buluyor.

Tamam hocam siz ne derseniz öyle olsun.
Sistemi özelleştirdim fakat soğutucu özelleştirme seçenekleri iyi değil. Kendiniz takabilirseniz 360'lık soğutucu almanızı öneririm. Kasa desteklerine bakacağım şimdi.

Kaliteli bir yerden toplama yapmak istersende şöyle atayım.
91k yapıyor böyle. Hepsi istediğiniz güvenilir yerlerden diye düşünüyorum gene de kontrol edin. Hazır sistemle aralarındaki farkı görüyorsunuz herhalde kasa kalitesi anakart sistem uyumu vesaire. Sadece soğutucu kısmında zorlandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı