Çözüldü R7 9800X3D sistem ekranı kapanıp açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

44koray

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anlık ekran kartsız yeni bir sistem topladım. Yalnız şöyle bir problem var PC açıldıktan sonra ekran bazen ara ara bazen de peş peşe 1 ya da 2 saniyeliğine kapanıp açılıyor. Monitörü başka bilgisayara takınca problem olmuyor. Bütün sürücüler kurulu olmasına rağmen problemi çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem şu şekil:
işlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D.
anakart: MSI MPG X870e Carbon Wi-Fi
RAM: Kingston 32 GB (2x16) 6400MT/S DDR5 CL32.
monitör: MSI MPG 274URF qd (sisteme HDMI ile bağlı)
güç kaynağı: MSI MPG A1000G.

Çözüm
Öncelikle İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi enteresan bir şekilde bilgisayara MSI Gaming Intelligence programını kurdum düzeldi kapanma olmuyor.
Monitör kasa ile veya diğer şeyler ile aynı prize mi bağlı? Benim başıma geldiğinde ara kabloyu değiştirerek çözmüştüm, kalitesiz bir ara kabloya o kadar şey takınca güç yetmiyordu sanırım.
Ek olarak ekran kartından monitöre görüntü aktaran kabloda da bir sorun olabilir.

30 dakika kadar PSU testi yapıp sonuçları yolla ilk olarak.
Testi yaptım bir problem çıkmadı.

Denedim oda sonuç vermedi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    390,5 KB · Görüntüleme: 20
BIOS sürümünü'de belirt. C:Windows:Minidump içinde dosya var mı ?
Kapanıp açılma hangi zamanda oluyor ? Sistem mi komple kapanıp açılıyor ?
Yok sistem kapanmıyor sadece ekran kapanıyor hatta video izlediğim zaman arkada ses gelmeye devam ediyor, yaptığım işlem yarıda kalmıyor.
Bios sürümünü güncelledim. Mevcut sürüm 7E49v1A23

Öncelikle İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Sorun çözüldü gibi enteresan bir şekilde bilgisayara MSI Gaming Intelligence programını kurdum düzeldi kapanma olmuyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…