İlk olarak kendim şu kasayı kullanıyorum ve soğutma olarak 9800x3D için bu sıvı soğutmayı kullanıyorum.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...
www.teknobiyotik.com
Kasa büyük eğer yer konusunda problem yaşamıyor iseniz tavsiye ederim, incelemesini de paylaşayım ve önerdiğim sıvı soğutma ile kullanıyorlar.
Performansın Kralı Ödüllü İşlemci Soğutucu Overclock tutkunlarının ve sisteminde serinlik isteyenlerin bir numaralı tercihi Arctic Freezer serisinin yeni üyelerinden Liquid Freezer II 420 A-RGB, işlemcilerinizi ferahlatmaya geliyor. Piyasada eşi benzeri bulunmayan soğutucu...
www.teknobiyotik.com
9800x3D için sıvı soğutma gerekli mi değil mi tam emin değilim stok hali fazla güç tüketiyor o yüzden manuel ayar yapmak gerekiyor, eğer bu kasa büyük der iseniz forumda kullanıcılar size kule tipi soğutucu ve buna uygun kasa önerirler.
Lexar ARES RGB DDR5 Masaüstü Bellek, sıkı oyuncuların ve bilgisayar meraklılarının yeni nesil DDR5 ile üstün performansı deneyimlemesini sağlar. Birinci sınıf alüminyum ısı dağıtıcı…
www.gaming.gen.tr
RAM olarak bunu kullanıyorum farklı öneriler gelebilir bu konuda tercih sizin.
M.2 SSD olarak bunu kullanıyorum.
PSU olarak bunu kullanıyorum, ben aldığımda daha ucuzdu, daha uygun fiyata farklı önerilerde bulunurlar.
Ekran kartı olarak ben ASUS TUF 7900XTX kullanıyorum lakin tercihiniz NVIDIA bu yüzden 4080 Super modelini alabilirsiniz, bir model belirtemiyorum, zaten uygun fiyatlı ya Palit vardır ya da Gainward veya Galax.
NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun.
www.gaming.gen.tr
Anakart olarak ASRock Pro RS önerdim lakin stokta yok bu yüzden MSI'ın bu modeli de iyidir.
MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AMD X870, DDR5, AM5, 8400MHz, PCI-E 5.0x16, 5Gb LAN, WIFI 7, BT 5.4, USB, Gen2x3, Type-C, ATX Anakart
inventus.com.tr
Üç aşağı beş yukarı 100 bin lira gibi bir tutar, belki biraz daha fazla tutar bir sistem oldu tabii ekstra olarak 4 adet 140mm fan da almanız gerekecek eğer önerdiğim kasayı alır iseniz.