R7 M.260 %0 GPU kullanımı

Engin Karaca

Centipat
Benim bilgisayarım laptop AMD Radeon R7 M.260 ekran kartı var. Onu kullanıyor, gösteriyor oyundayken 0 kullanım gösteriyor ve galiba işlemcideki kartta varmış, onu göstermiyor. AMD gösteriyor ama onu da kullanıyor gösteriyor ama kullanmıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar benım laptop PC var bıldıgıme göre iki ekran kartı var 1, Intel HD Graphics family 2, AMD Radeon R7 M.260 oyunda hangisi kullanıyor bilmiyorum ama AMD olduğunu düşünüyorum AMD sürücüsüne girdiğimde 1 ekran kartı gösteriyor oda AMD R7 M.260 ekran kartı o da oyundayken kullanım %0 gösteriyor onu kullanıyor oyunda hareket etmıyorum FPS 60, 65 ise 2 saniye sonra 23, 20 FPS arası ve geri yükseliyor bu döngü devam ediyor ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, bazı ekran kartları paylaşımlı olduğundan bu kartlar GPU1 olarak görülebilir. Aslında ekran kartınızı kullanabiliyorsunuz ancak ekran kartınız paylaşıldığı için Intel HD Graphics kartı kullanımda görülebilir. Bu gayet normal bir durumdur. FPS konusunda ise tam olarak bir fikir beyan edemeyeceğim, çünkü genel olarak FPS oyunları oynamıyorum.
Hocam, bazı ekran kartları paylaşımlı olduğundan bu kartlar GPU1 olarak görülebilir. Aslında ekran kartınızı kullanabiliyorsunuz ancak ekran kartınız paylaşıldığı için Intel HD Graphics kartı kullanımda görülebilir. Bu gayet normal bir durumdur. FPS konusunda ise tam olarak bir fikir beyan edemeyeceğim, çünkü genel olarak FPS oyunları oynamıyorum.
Durum bende bile aynı. NVIDIA Geforce 940MX ekran kartı var, paylaşımlı olduğu için Intel HD Graphics kullanımda gösteriyor. Ancak sorun teşkil etmiyor. World of Tanks oyununda her zaman 60 FPS sabiti veriyor.( Ayarlardan böyle yaptım,düşük olarak algılamayınız.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı