R7 M260 format sonrası düşük FPS

gungor55

Kilopat
Format attıktan sonra bilgisayarımda aşırı derecede performans düşüşü oldu. Tarayıcılar çok yavaşladı. Videoları tam ekran yaparken donma gerçekleşiyor. En basit oyunu bile oynayamaz oldum kasmadan dolayı. Driverlerim güncel. Harddiskim temiz. Bad Sector yok. Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerini denedim fakat sorun aynı şekilde devam ediyor. 1.5 aydır bu şekilde idare ediyorum. Artık sıkıntı olmaya başladı. Ne yapmalıyım sizce ? :cry:

İşlemci: 4th generation Intel® Core™ i5-4210U-1.70 / 2.70 Turbo GHz
Sabit disk: 1 TB Toshiba
Ekran bağdaştırıcısı: AMD Radeon™ R7 M260 2GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları driver paketiyle kurmuş olabilir misin?
Yavaş dediğin anda görev yöneticisi performans sekmesinden bir görsel atar mısın?
Driverleri sürekli kurduğum gibi kuruyorum. Daha önceden böyle bir sorun olmuyordu. Önemli driverleri bilgisayar modelime göre toshibanın sitesinden kuruyorum. Ekran kartım dxdiaga girdiğim zaman ekran bölümünde değilde oluşturucu kısmında gözüküyor. Bi alakası olabilir'mi ?
ZXC.png

İşlemci frekansında sıkıntı var.(işlemcinde sorun yok)
Throttlestop sonrası frekansı yükselir.
O bir program.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci frekansında sıkıntı var.(işlemcinde sorun yok)
Throttlestop sonrası frekansı yükselir.
O bir program.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Throttlestop programını önceden oyun oynarken kullanıyordum. İşlemci frekansımın normal kalması için sürekli açık tutmak zorundamıyım peki programı ?
Sorunu çözdüm. Sarj adaptörünün fişini çıkarıp takınca düzeldi. Sanırım tam güç çekemediğinden işlemci kendini kısıtlıyordu. Ekran parlaklıgınada hafifden canlanma geldi. Teşekkür ederim hocam yardımın için. :LOL:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı