R7 M260 laptop CS:GO'da 40 FPS veriyor

• Konuyu başlatan Vela
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 353
İşletim sistemi
Windows 8.1

Vela

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi PC'yi güncelledim, ayarlarım değişmişti. Ayarları düzelttim ama aynı ayarlarda önceden 60 70 FPS alırken şu an 40 FPS alıyorum. Ne yapmalıyım?
Ne olur ne olmaz PC özelliklerimi yazıyorum:
i5 4210U.
AMD R7 M260.
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben R7 M440 ile anca 40 görüyorum ama hangi ayarlarda mesela ben 1080p düşük ile görüyorum.

Ben shader detayı orta olmak üzere MSAA 4X ve diğer tüm ayarlar düşükte olmak üzere 1080×724 4:3 te 60 70 FPS hiç kasmadan oynuyordum ama PC'ye güncelleme geldi yeniden başlattım ayarlarım değişmiş aynı ayarları yaptım ama bu sefer de 40 FPS'in üzerine çıkamıyorum bunun sebebini ve nasıl düzelteciğimi arıyorum
Ben shader detayı orta olmak üzere MSAA 4X ve diğer tüm ayarlar düşükte olmak üzere 1080×724 4:3 te 60 70 FPS hiç kasmadan oynuyordum ama PC'ye güncelleme geldi yeniden başlattım ayarlarım değişmiş aynı ayarları yaptım ama bu sefer de 40 FPS'in üzerine çıkamıyorum bunun sebebini ve nasıl düzelteciğimi arıyorum

Bu arada şunu da söyleyeyim ayarlardan MSAA'yı kapattığımda FPS 60 70 oluyor donma falan kalmıyor ama yer yer düşüyor ve drop giriyor bu da PC'yi güncelledikten sonra oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı