Çözüldü R7 M260 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorun ekran kartı ile ilgili.

Sürücüler güncel ise normalde de bu hatayı alıyorsanız ekran kartınız arızalanmış olabilir.

Laptop eski bir laptop. Artık normal olacağını düşünüyorum. 7-8 senelik bir laptopa sahipsiniz.

"sfc /scannow" rehberini uygulayabilirsin.

Oyun oynarken aldım bu hatayı. Sürücülerim güncel acaba Intel sürücüsünden mi kaynaklanıyor? Bununla ilgili minidump dosyasını sizlerle paylaşıyorum. minidump - Google Drive @claus ilgilendiğiniz diğer konulara istinaden yardımcı olabileceğinizi düşündüm.

Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurar mısınız? Bu arada laptop neydi? Sürücüyü silip nasıl yükleyeceğinizi bilmiyorsanız söyleyin.

Şimdi olayı özetleyeyim. Ekran kartım AMD R7 M260 + Intel HD 5500. Toshiba laptop kullanıyorum. Sürücü olarak yeni sürücü kuruyordum ancak sürekli hata veriyordu, ben de AMD Crimson 17.5.2 sürücüsünü kullandım. Ardından SSD satın aldım, HDD'yi CD-ROM'a taktım, sıfırdan Windows 10 kurdum. Yine de ekran kartı değişmediğim için 17.5.2 sürücüsünü kurdum ne olur ne olmaz diye. 1 buçuk aydır sorunsuz oyun oynuyordum ancak şimdi bu hatayı aldım. Ben de DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en sonki AMD sürücüsünü yükledim. Intel sürücüsünü de kendi sitesinden en günceli yükledim ancak 10 dk oyun oynuyorum, bir anda ekran donuyor. Bazen Alt + Tab izin veriyor, bazen de mavi ekran veriyor.

Şimdi olayı özetleyeyim. Ekran kartım AMD R7 M260 + Intel HD 5500. Toshiba laptop kullanıyorum. Sürücü olarak yeni sürücü kuruyordum ancak sürekli hata veriyordu, ben de AMD Crimson 17.5.2 sürücüsünü kullandım. Ardından SSD satın aldım, HDD'yi CD-ROM'a taktım, sıfırdan Win 10 kurdum. Yine de ekran kartı değişmediğim için 17.5.2 sürücüsünü kurdum ne olur ne olmaz diye. 1 buçuk aydır sorunsuz oyun oynuyordum ancak şimdi bu hatayı aldım. Ben de DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en sonki AMD sürücüsünü yükledim. Intel sürücüsünü de kendi sitesinden en günceli yükledim ancak 10 dk oyun oynuyorum, bir anda ekran donuyor. Bazen Alt + Tab izin veriyor, bazen de mavi ekran veriyor.
Bu klasörde dosya var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı