Redmi 8 için One UI veya HyperOS ROM var mı?

ferhan.html

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: i3 10100f Gpu: GTX 1060 OC 3 GB RAM: DDR4 24 GB (16+8) ANAKART: ASUS H410M-K PSU: 600 W Cooler Master
Meslek
Öğrenci
Evde Redmi 8 var duruyor canım Custom ROM atmak istedim HyperOS veya One UI port istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Evde Redmi 8 var duruyor canım Custom ROM atmak istedim HyperOS veya One UI port istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır. Snapdragon 439 işlemcili telefona niye böyle port ROM'lar yapsınlar? Offical CrDroid Android 11 ROM falan varmış onlara bak.

HyperOS kurmayın, çok ağırdır
Samsung J5 2016'ya HyperOS kurmak gibi birşey.
Snapdragon 400 serisi, Snapdragon 410'u geliştire geliştire işlemciler çıkartarak ilerlemiş bir seri zaten. Snapdragon 425, 410'nun biraz daha gelişmiş halidir, 429, 425'in biraz daha gelişmiş halidir, bu telefonda bulunan Snapdragon 439 ise 429'un biraz daha geliştirilmiş halidir. Hepsinin temeli Snapdragon 410 yani.

Evolution X Android 13 offical Custom ROM varmış ama indirme bağlantısı uçmuş gitmiş. crDroid Android 11 kurabilir o cihaza bu uygun zaten.

Pixel kurdum Android 12 sıkıldım

Pixel kurdum Android 12 sıkıldım
Cihaz önemli değilse eğer root ile birşeyler yap.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dademin birisine attım. İlki direkt Magisk modül zaten, ikincisi root ile direk One UI 7 launcher kuruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı