R7 M340 laptopta War Thunder oynarken "Radeon Software bir aygıtınız çöktü" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

justwatch1925

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, War Thunder oyununa ne zaman girsem ekran kartım çöküyor. ekran gidiyor, geliyor. Radeon Software bir aygıtınız çöktü diye crash veriyor. oyun 8111000D hatası veriyor, 2 hafta önceye kadar böyle bir problemim yoktu denediğim çözümler;
Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırladım (USB'im olmadığı için format atamadım)
Driverlarım güncel.
DirectX'de güncel.
Oyunu da silip yükledim.

Laptop;
HP 15BA-010NT.
Windows 10 20H2.
AMD A10 9600P with R5 graphs.
8 GB RAM.
AMD Radeon R7 M340 4 GB (ama 512MB)
1TB harddisk.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Sadece o oyunda mı oluyor? Başka bir oyunda aynı şey oluyor mu?

Hayır, sadece bu oyunda oluyor.

Şu an oyunda sıkıntı var. Neredeyse her gün bana da oluyor. Bugün gelecek güncelleme ile çözeceklerini umuyorum.

Kaynak belirtir misin?

Sadece o oyunda mı oluyor? Başka bir oyunda aynı şey oluyor mu?

Önce mozaiklenmeler başladı yerde arada hangarda denizler gözüküyordu, eski ekran kartı desteğini açtım düzeldi sonra direkt oyun açılmamaya başladı ve 8111000D hatası ama ekran kartım da güncel, çok saçma bir olay bence.

Hayır, sadece bu oyunda oluyor.

Kaynak belirtir misin?

Önce mozaiklenmeler başladı yerde arada hangarda denizler gözüküyordu, eski ekran kartı desteğini açtım düzeldi sonra direkt oyun açılmamaya başladı ve 8111000D hatası ama ekran kartım da güncel, çok saçma bir olay bence.
Kaynak benim deneyimlerim. Bazen hangarda bazen oyun içinde oyun donuyor ve ekran kartı sıfırlanıyor. Başka bir oyunda olduğunu aylardır görmedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı