R7 M360 sistemde AMD driverini krarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

sahinkaya

Hectopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Crucial BX500 480 Gb
Ekran kartı
Amd Radeon R7 M360 + R6 Graphics
İşlemci
Amd A10-8700p
Arkadaşlar merhaba.
Dizüstü bilgisayarıma Windows 10 temiz kurulum yaptım. Ekran kartı driver AMD'nin kendi sitesinden indirip kurmaya çalıştığım zaman mavi ekran hatası aldım, bir türlü kuramadım her seferinde mavi ekran ile karşılaştım. Windows 10 başka sürümlerini denedim (Pro, Home, LTSC) yine aynı sorun ile karşılaştım. Son olarak 8.1 tekrar yükledim ve ekran kartı driverini kurdum. Minidump dosyaları burada. Şimdiden teşekkür ederim. @Recep Baltaş @Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde neredeyse tüm sürücüler kurulmamış - eski sürüm. Windows Update kapalı mı? Kapalı ise açın, ek güncelleştirmeler kısmında donanım sürücülerini yükleyin.

Windows'da sorunlar var, modifikasyon sistemi nereden yüklüyorsanız o paylaşanı değiştirmenizi öneririm. Direkt temiz kurulum tavsiyemdir.

Mavi ekranın sebepleri ise ağ bağdaştırıcısı olan Realtek cihazın sürücüleri. Onu güncellleyin.

Bir diğer sebebi ise ekran kartı sürücüsü. Windows Update sonrası bunu da güncelleyin.

Sistemde neredeyse tüm sürücüler kurulmamış - eski sürüm. Windows Update kapalı mı? Kapalı ise açın, ek güncelleştirmeler kısmında donanım sürücülerini yükleyin.

Windows'da sorunlar var, modifikasyon sistemi nereden yüklüyorsanız o paylaşanı değiştirmenizi öneririm. Direkt temiz kurulum tavsiyemdir.

Mavi ekranın sebepleri ise ağ bağdaştırıcısı olan Realtek cihazın sürücüleri. Onu güncellleyin.

Bir diğer sebebi ise ekran kartı sürücüsü. Windows Update sonrası bunu da güncelleyin.

Windows 10 Home veya Pro kurduğumda sorun vardı. Şu an Windows 10 LTSC sürümü kurulu, Windows Update açık. Yine aynı sorun var. Sürücüyü Windows Update indirse ya da ben kendim kursam aynı sorun devam ediyor. Son denememde meydana gelen mavi ekran minidump görseli var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü.png
    Ekran Görüntüsü.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Son Dump.png
    Son Dump.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Geri
Yukarı