R7 M440 Ekran kartı yanmış mı?

alperenatci1

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı
r7 m440
Hepinize iyi geceler,

Bugünümü tamamen bu problemi çözmek ile uğraştım fakat bir türlü halledemedim ve artık ekran kartımın yandığını düşünmekteyim. Bütün Windows sürümlerini denedim üstüne yetmedi Linux tabanlı işletim sistemlerini de denedim fakat nafile. Bilgisayarım sorunsuz formatlanıyor fakat sonradan sürücülerini kurmaya başladığım zaman ekran kartının driverini kurduğum zaman daha kurulum tamamlanmadan laptop kendini sonsuz reset döngüsüne alıp otomatik onarma devreye giriyor işin garibi safe modeye aldığım zaman açılıyor ve aygıt yöneticisinde ekran kartım aktif ve çalışıyor olarak gözüküyor. En son Windows 7 kurayım dedim. Bütün sürücüleri kurdum bilerek en sona ekran kartımı bıraktım sonuç yine aynı. BIOS'tan UMA modu aktif ettim ve tekrar laptopum açıldı fakat harici ekran kartım yok. Sadece R5 Graphics gözüküyor. Sizlerden isteğim minidump dosyasını paylaşıyorum, analiz edebilen bana bir açıklayabilir mi acaba ben daha önce hiç minidump analiz etmedim. Şimdiden teşekkür ederim.

dmp dosyası

WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR (0x124) hatasına denk geldim. Bu hatanın sonucu donanımsal arızalara yönelik oluyor genellikle. Ama tek bir Minidump dosyasıyla bu kanıya varmak çok da doğru değil.

Kartı kasadan söküp yanık izi olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı